Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 25. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 25. kola 2. ŽMNL

Najava 25. kola 2. ŽMNL

Dva su kola do kraja a čak pet klubova traži put do kvalifikacija, što vodi do priče da će Mocire gorjeti, barem u dijelu Serie B.

Višnjik i Raštane će odigrati utakmicu za prestiž u kojoj nitko ne može napraviti bitniji pomak na ljestvici. Jedina razlika je što će Rebine bebe morati u dodatne kvalifikacije za očuvanje statusa.

Rebine bebe će morati u dodatne kvalifikacije za očuvanje statusa.

Ekspresno se Sveti Ante vratio u društvo najboljih i već par kola guštaju u plodovima svog prijevremenog uspjeha. Međutim trupe Ivana Jurića imaju ovaj vikend zadatak po imenu Murvica koja želi prvu ligu. Recept su pobjede, no bit će teško, naravno da je moguće, no nešto se pita i Svetce sa Smiljevca.

Trupe Ivana Jurića imaju ovaj vikend zadatak po imenu Murvica koja želi prvu ligu.

Primorac bi pobjedom u ovom kolu i teoretski mogao u društvo najboljih. Zadatak je dobiti Kontru, no riječ je o dosta nepredvidivoj ekipi koja često protivnicima poremeti planove. Već sada vidimo da nas čeka čudesna subota u Mocirama, ali to nije sve.

Primorac bi pobjedom u ovom kolu i teoretski mogao u društvo najboljih.

Mali caffe i Young Boysi, reklo bi se jedna sasvim obična utakmica, ali nije! To je dvoboj direktnih suparnika za play off i već sad znamo da će biti napeto kao u tvornici tregera.Poraženi će se vjerojatno oprostiti od ambicija za prvu ligu.

Mali caffe i Young Boysi, dvoboj direktnih suparnika za play off, biti će napeto kao u tvornici tregera.

Također luda borba se vodi između Balija i Sv.Mihovila za spas. Isti broj bodova, dva kola do kraja, a grč u želudcu stoji. Sv.Mihovil će na megdan otpisanom Dasiaddu i već su upisali bodove a to je najopasnije. 

Sv.Mihovil će na megdan otpisanom Dasiaddu i već su upisali bodove, a to je najopasnije. 

Mladići iz Balija se oštre na nezainteresirani Bili brig i možda će ovo kolo dati neke odgovore, a možda će se i dodatno zakomplicirati za zadnje kolo.

Mladići iz Balija se oštre na nezainteresirani Bili brig!

Srijeda i dvorana u Bibinjama će ponuditi spektakl između Tornada i Brodarice gdje se paraju gaće, jer je riječ o direktnom dvoboju za nastavak nade zvane prva liga. Mogu li Bibinjci iskoristiti domaći teren i tako se približiti cilju, ili će Brodarica izvesti svoju čaroliju i s pjesmom krenuti prema kvartu.

Mogu li Bibinjci iskoristiti domaći teren i tako se približiti cilju, ili će Brodarica izvesti svoju čaroliju?
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

More in 2. LIGA

To Top