Connect with us
Example HTML page

Najava 26. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 26. kola 2. ŽMNL

Najava 26. kola 2. ŽMNL

Pada zastor na nikad jaču, uzbudljiviju i neizvjesniju Serie B i kako god završilo neka sve protekne u fair play igri.
Zadnje kolo je, a zna se jako malo, gotovo pa ništa.

Brodarica je napravila ogroman korak ka prvoj ligi, pa iako i kvalifikacijama, pobjedom u vrućim Bibinjama. Za potvrdu možda i direktnog plasmana moraju dobiti Bali, koji pak s druge strane moraju ići na pobjedu jer im visi opstanak u ligi.

Brodarica za potvrdu možda i direktnog plasmana moraju dobiti Bali.

Drugi konkurent za ispadanje, Sveti Mihovil, mora ganjati pobjedu i to nad Malim Cafeom koji također mora ići na pobjedu, jer je ulog-prva liga. Zapetljano? Čekajmo, tek je počelo.

Malim Caffe mora ići na pobjedu, jer je ulog-prva liga.

Ako pobijede i Bali i Sv.Mihovil do pobjede moraju doći Raštane koji ugošćuju Murvicu. Društvo od Mimine je ostalo bez ikakve šanse za doigravanje, tj.mjeri se u promilima i za njih je sezona totalno neuspješna.

Ako pobijede i Bali i Sv.Mihovil do pobjede moraju doći Raštane koji ugošćuju Murvicu.

Skoro da smo zaboravili na Primorac, naravno da nismo. Naime njih jedan bod dijeli od sna zvanog direktan ulaz u prvu ligu. Zvuči jednostavno iako s druge strane stoji Bili brig koji je već na godišnjem. Jesu li se Švabo i braća Jović vratili sa “ljetovanja” pitaju se u Ljupču i može li se pjesma pjevati u Mocirama za vrijeme nedjeljnog ručka?

Pitaju se u Ljupču i može li se pjesma pjevati u Mocirama za vrijeme nedjeljnog ručka?

No još nije kraj kalkulacijama jer međusobno se sastaju Young Boysi i Tornado, gubitnici iz prošlog kola koji su skupo platili posrtaje. Pobjednik iz ovog dvoboja će barem imati pravo na nadu u posrtaj Malog Cafea ili Brodarice. U prošlosti zadarskog futsala zadnje kolo je znalo donijeti trilere i obrate u što se mnogo puta uvjerio autor ovih redaka, kao npr.ispadanje legendarne Korune, što je graničilo s nemogućim, ali ipak izvedivim. Stoga ne treba žuriti s prognozama nego sjesti na tribinu i gledati.

Pobjednik iz ovog dvoboja će barem imati pravo na nadu u posrtaj Malog Cafea ili Brodarice.

Naravno da nismo zaboravili revijalni susret Višnjika i Kontre gdje se napokon mogu otpustiti kočnice.

Revijalni susret odigrat će Višnjik i Kontra.

Simbolično će ligu zatvoriti dvije momčadi koje dogodine ne stanuju u Serie B. Dasiaddo će u rang niže i resetiranje momčadi, dok će prvak lige Sveti Ante nazad u prvi razred odakle su lani ispali.

Prvak lige Sveti Ante će nazad u prvi razred odakle su lani ispali.
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top