Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Plovanija – Mali Caffe

Kvalifikacije

Plovanija – Mali Caffe

Plovanija – Mali Caffe

Plovanija-Mali caffe je sraz momčadi koje nitko nije vidio na pola sezone u ovoj utakmici. Nesvjesno opuštanje profesora Juričića i društva i doza nesreće su ih koštali toga da moraju igrati ovaj triler dvoboja. Mali caffe je fantastičnom serijom pobjeda dospio u poziciju da od ružnog pačeta postane labud.

Juričić i Vranić iznijeli su nam svoje viđenje onoga što slijedi, borbe za goli život ili rang više! 

Futsal Zadar: Kakav je moral momčadi, da li ste spremni za ono što slijedi?Alen Juričić: Ni u najluđim snovima nismo ni slutili da bi se mogli dovesti u situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Šta je tu je, skupili smo glave, svi smo kao jedan, spremni na borbu do posljednje sekunde i željno iščekujemo prvu od dvije kvalifikacijske utakmice za ostanak. 
Ante Vranić: U ekipi nikad nije vladala ljepša i bolja atmosfera, spremni smo i željni velikog uspjeha!

Alen Juričić: Spremni na borbu do posljednje sekunde i željno iščekujemo prvu od dvije kvalifikacijske utakmice za ostanak. 

Futsal Zadar: Što bi moglo odlučiti uspjeh misije koja je pred vama?
Alen Juričić: Nimalo lagana misija je pred nama. Mislim da će ponajprije pobjednika odlučiti zajednički momčadski duh i smatram da će nijanse odlučivati.
Ante Vranić: Želje i motiva nam sigurno neće nedostajati, ali Plovaniju možemo preskočiti samo uz pametnu igru do samog kraja.Naravno i doza sportske sreće nas mora pomaziti.

Futsal Zadar: Što mislite o vašem protivniku, odakle vreba najveća opasnost?
Alen Juričić: Momčad Malog caffea vrlo dobro poznajemo. Skup je to odličnih individualaca spojenih u vrlo kompatibilnu momčad. Oduševila me igra Ivana Šarića, jer iskreno, nisam ga odavno gledao. Također vidim veliku opasnost u neumoljivom Zekonjiću, iskusnom Šimuncu, nepredvidivom Plazini. S još nekolicinom mlađih igrača i Radašem na golu, s pravom ih se pribojavamo. Mi smo papirnati favorit, ali jedino mjerilo je parket.
Ante Vranić: Pojedinačno odlična ekipa, posložena sa superkvalitetnim prvoligaškim igračima koji se jako dobro poznaju tako da nema smisla nekog posebno izdvaja

Ante Vranić: U ekipi nikad nije vladala ljepša i bolja atmosfera, spremni smo i željni velikog uspjeha!
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Kvalifikacije

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top