Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 1. kola 1. Sonik ŽMNL

Krenule su futsal radosti u Mocirama, Tin i Varoš uvjerljivi.

Otvaranje lige je pripalo Varoši i Sambi u meču koji je otpočetka bio jednosmjeran. Neprepoznatljiva Samba u pomlađenom sastavu nije se mogla ozbiljnije suprotstaviti Varoši i dojma samo da su s bodovima oprostili još na putu prema Zadru.

Primorac se kao novopečeni prvoligaš hrabro borio sa aktualnim prvacima Kontrol Biroom. Početno vodstvo je anulirao lanjski MVP Zanki i to je bio prijelomni trenutak utakmice. Na kraju teška, ali zaslužena pobjeda Kontrol Biroa.

Idassa Nadin u okrnjenom sastavu bez zamjene je imala snage za vodstvo protiv Stanova. Više od toga se nije moglo jer duža klupa i kvaliteta Tumine bojne je bio recept za trobod.

Gauni su se hrabro borili s Vrsima no vise od časnog poraza se nije moglo, a ima krivice i u tvorcu hattricka Antonu Rašiću.

Tinova laka konjica nije dala ni miligrama šansi Poljicima da se nadaju barem bodu. Prvi dio je bio koliko toliko obećavajući no nastavak je donio uragan i sedmicu u mreži Poljica.

Mali derbi kola su igrali Puntamika i povratnik u društvo najboljih Sveti Ante MS express. Početak je donio bolju igru i vodstvo obitelji no Sveci u skladu s dodatkom svome imenu ekspresno poentiraju,čak pet puta do odmora. Puntamika se skoro vratila u igru sa igračem-golmanom no nije bilo snage i koncentracije te bodovi odlaze put Smiljevca.

Očekivano,dobiveno je kratak rezime utakmice Plovanije i Ploče. Čak osam zgoditaka je epilog svega no više razloga za slavlje ima u Ploči dok “malog Mourinha” Ivana Jurića čeka puno posla da probudi diva s trafostanice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: