Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

Izvještaj 2. kola 2. ŽMNL

Young Boysi su maestralno ušli u sezonu i s pravom gledaju s vrha ljestvice. Ovaj put su sa sedam golova ispratili neprepoznatljivu Brodaricu koja ne uspijeva pronaći ritam iz lanjske sezone.


Laka konjica sa Sinjoretova je promarširala Kontrom i pukla je petarda, a daleko je Božić. Blaž Katuša je načeo, a loša igra s golmanom igračem je dotukla sve nade Kontre.


Derbi i ljepotica kola ide dvoboju Murvice i Raštana. Pravi mali triler na kraju nije pripao nikome iako je puni plijen mogao otići u oba ravnokotarska mjesta. Samo u posljednjoj minuti Marin Mikulić je dva puta tresao okvir gola no zapjevao bi Kemal Monteno “nije htjela”.


Višnjik iz laganog prikrajka drži ni manje ni vise nego vrh. Opet odlična predstava Bruna Orlovića i ekipe je bila dovoljna da se na zadarskom Višnjiku zapjeva pobjednička pjesma.


Otočni program u Preku je gostima donio samo mrvice. Tornado je dugo držao prednost nad Ugljanom no na kraju mogu biti sretni i s bodom, bod je bod pogotovo u gostima.


Bali na pogon Ludogoretsa je dobio prvi set, ali nažalost za Paklenicu to je bio i konačan rezultat utakmice. Puno kartona i puno golova je epilog ove morske utakmice.


Bili Brig je napokon uhvatio pobjednički ritam. Kristijan Dražević je svoju mrežu održao nevinom iako mu je u tome pomogla i ekipa iz Malog Caffea. Većinu utakmice se igralo bez zamjene, bez voditelja i nažalost vise nije moglo ni očekivati.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: