Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 3. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 3. kolo 2. ŽMNL

Najava 3. kolo 2. ŽMNL

Svima draga Serie B kroči svojim putem dalje.


Treću etapu otvaraju Raštane i Bali, sudar cimera Stipe Čirjaka i D.Pedišića. Dva iksa Raštana traže pobjedu ako žele prema naprijed dok pojačani Bali također želi do punog plijena.


Zanimljivo će biti u srazu Sinjoretova i Murvice. Možda i prvi favorit za prvu ligu, Murvica, u startu se nije bas iskazala dok lijepa priča sa Sinjoretova i dalje traje. Haubica Blaža Katuše je u centru te će vrata Murvice biti pod opsadom. Rezime je da nas čeka paklena utakmica.


Mali caffe i Brodarica su daleko od lanjske forme kada su igrali kvalifikacije za veći rang. Međusobni dvoboj će nekome vratiti boju u lice i dobar tek za nedjeljni ručak.


El Clásico druge lige je utakmica Bilog Briga i Višnjika, također i derbi ovog kola. Dvije dobro složene momčadi, punih rostera i želje za pobjedom nam jamče utakmicu za sjesti i uživati. Višnjik je startao bez krivog koraka dok Bili Brig želi pobjeđivati i ući u prvu ligu.


Paklenica je doživjela brodolom kod jedne otočne momčadi, a već je čeka nova, Ugljan. U igri su sva tri znaka jer puno toga ovisi s kakvim se snagama dolazi.


Nekad prvoligaški derbi se igrao između Young Boysa i Kontre. Boysi su u sezonu krenuli kao Janica Kostelić i na tragu su dobrog plasmana. Kontra sa svojom prepoznatljivom igrom traži kiks protivnika i kažnjava, hoće li ga dočekati?


Rupalj će mirovati ovaj vikend ali će u srijedu u Bibinje kod Tornada. Mladi Bibinjci znaju igrati u svojoj dvorani dok Rupljanosi idu na bodove svugdje.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: