Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 3. kola 1. Sonik ŽMNL

Miro Skračić 1

1. LIGA

Izvještaj 3. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj 3. kola 1. Sonik ŽMNL

Trojac na vrhu s maksimalnim učinkom.


Više smo očekivali od derbija kola, makar u najavi, između Vrsi i Idasse Nadin. I dok smo dočekali Idassu u punom svjetlu, Vrsi kao da se nisu pojavile. Ozljedama i izostancima desetkovani su čak devet puta vadili loptu iz mreže dok jurišnici Stipe Čuline nisu imali milosti.


Plovanija je dugo bila u prednosti nad Tinom i činilo se da se prvi ovosezonski bodovi parkiraju kod trafostanice. No manjak koncentracije je bio dovoljan da Tin dođe do preokreta i ostanka na vrhu.


Poljica proživljavaju krizu i na njihovom računu trenutno svijetli nula. Novi poraz je upisan od Primorca koji je tako pobjegao s dna i lakše otišao na feštu kod Anđela.


Triler i drama u posljednjim sekundama je krajnji epilog superzanimljive utakmice između Ploče i Svetog Ante. Ivan Škoda sa sto ruku je držao nulu no sa zvukom sirene loptu u mrežu gura Roko Kovač za veliko slavlje Svetaca sa Smiljevca.


Samba je prijetila, vodila i držala u konopcima Kontrol biro. No ni dva gola prednosti im nije bilo dovoljno da dođu makar do boda. Kontrol biro je odigrao na sve ili ništa i na kraju su uzeli sve, pobjedu i tri boda.


Gauni su se, dojma smo, predali prije puta u Zadar. Došli su na megdan Varoši i čak su se dobro držali no preveliki skup kvalitete u redovima “Monaca” je ipak bio preveliki zalogaj za ribe.


Preokreti su se nizali u dvoboju Stanova i Puntamike i na kraju svakome po bod. Stanovi su vodili no samo jedna minuta je bila dovoljna za preokret Puntamike. Ipak eurogol Sentića je bio dovoljan za prvi ovoligaški remi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: