Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 3. kolo 2.ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj 3. kolo 2.ŽMNL

Izvještaj 3. kolo 2.ŽMNL

Boysi i Višnjik su pali, nema vise stopostotnih.


Bali je na pogon Luke Begonje imao 3:0 i činilo se da je potop na vidiku. No onda slijedi jedan od jačih preokreta viđenih u Mocirama. Super Raštane su tako došle do velike pobjede s velikim V.


Sinjoretovo je krenulo na mlazni pogon Blaža Katuše i činilo se da Murvici bodovi ostaju već na Musapstanu. Ipak Mateo Rončević nije dao da tako bude i u finišu utakmice trobod ode u Murvicu.


Mali caffe, očito je, proživljava krizu u igračkom i rezultatskom pogledu. Plod toga je uvjerljiv poraz od probuđene Brodarice. Luka Miletić i ekipa su torpedirali MC, Vrana što ćemo?


El classico druge lige je otišao na sjeverni dio grada, na Bili brig. Veća i duža klupa je presudila Višnjiku koji je tako stao s pobjedama a Bili Brig je razveselio svoje navijače.


Paklenica je nakon otočnog debakla iz prošle runde utjehu našla u Ugljanu. Šime Jurlina i Cindrić su usmjerili brod ka pobjedi.


Young Boysi su kao favoriti ušli u dvoboj s Kontrom no hrabra vojska Galova predvođena tvorcem hattricka Lukačevićem je upisala pobjedu vrijednu vrha.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top