Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava V. kola 1. Sonik ŽMNL

Miro Skračić 1

1. LIGA

Najava V. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava V. kola 1. Sonik ŽMNL

Kolo puno derbija pa tko voli nek izvoli.
Prve četiri ekipe na tablici se sastaju međusobno no ima i drugih trilera.


Najstariji derbi u poslijeratnoj povijesti zadarske lige igraju Tin i Sveti Ante. Pjesnici su uvjerljivi, imaju sve pobjede i status favorita ide na njihovu stranu. Sveci sa Smiljevca su nesretno izgubili u prošlom kolu i svaki bod bi im digao motiv i krila.


Kada primiš dvanaest golova kao sto je bio slučaj sa Gaunima onda je stvar psihe i povratka u normalu bitna.Treba vidjeti kako su se Biograjci oduprli tome, a protivnik je najmanje za vaditi se, Idassa Nadin. Stipe Čulina ima mladu i moćnu momčad i očekuje novu pobjedu.


Mali Mourinho sa Plovanije,Ivan Jurić, je upisao svoju prvu prvoligašku pobjedu i lakše se diše. No vremena za slavlje nije bilo puno jer Primorac Ljubač čeka kao zapeta puška i svako opuštanje može biti kobno.


Nedjelja pripada novom derbiju cijelog kola u kojem Kontrol Biro čeka Varoš. Slađe od svih francuskih delicija i put vodi u Mocire. Motiv ne treba niti jednoj ekipi i to nam garantira spektakl, a uz toj još dodajemo imena koja nude sat vremena uživanja.


Mali derbi začelja igraju Poljica i Samba i odmah kažimo da obje momčadi planiraju pobijediti. Naravno da u pobjedničkom vlaku nema mjesta za sve.


Puntamika hoće pa neće, takav dojam ostavljaju na startu sezone. Vrsi plaćaju cijenu nekompletnosti i možda je ovaj dvoboj prekretnica, ali jednima i drugima. Pobjednik dobiva zamah za dalje, a motiva neće nedostajati.


Ploča i Stanovi nam nekako prolaze ispod radara u najavi no mirise možda na najzanimljiviju utakmicu kola. Tumina bojna iz legendarne garaže još ne zna za poraz, a lovci stižu i napadaju. Kapitanović, Šarić i vukovi prijete te ne misle stati na tome, žele tri boda.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top