Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava V. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava V. kola 2. ŽMNL

Najava V. kola 2. ŽMNL

Zgusnuto je na tablici Serie B i svaka pobjeda diže na tablici dok poraz baca u mulj.


Kolo otvaraju Raštane Kanela i Rupalj, momčadi koje nose puni plijen iz prošlog kola. Na pogon Čirjaka idu Raštane i lijepo ih je vidjeti pri vrhu bez poraza no i Mate Čulina pokazuje zube.


Sveti Blaž Katuša nosi Sinjoretovo i lijepa priča kvarta bez igrališta traje . Što i kako će na sve to reci Ugljan ostaje nam vidjeti u subotu popodne uz kavicu.


Ritam favorita i pobjeda je uhvatila Murvica, a dobar ispit im slijedi protiv Balija. Spoj otočana i nekadašnjih nada s velikog nogometa čine dobar i težak zalogaj za protivnike.


Mali caffe u nedjeljno jutro prije ručka traži prvu pobjedu. Ali s druge strane terena čeka Kontra koja zna uspavati protivnika i ugristi. Vrana kontra Kontrinog Galova, sudar titana.


Paklenica igra toplo hladno i je li vrijeme za bolju izvedbu no društvo s Bilog briga je težak zadatak za Podgorce. Jovići su jasno odredili ambicije, prvu ligu i u svaku utakmicu idu na pobjedu.


Nije običaj prije ručka jesti desert no upravo nas to čeka u derbiju kola, Višnjik i Young Boysi. Dvije momčadi s vrha se sastaju i poznavajući Milina i Iliće nema spavanja noć prije. Pobjednik će dobiti puno u bodovnom ali i psihološkom pogledu, a treba doci do Mocira gdje imamo što vidjeti.


Tornado je neporažen do sada, a dočekuje nepredvidljivu Brodaricu. Dosta osciliranja krasi Medine momke ove godine dok bibinjska mladost leti i nisu slučajno bez poraza.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: