Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava VI. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava VI. kola 1. Sonik ŽMNL

Odmah na startu kola čeka nas općinski derbi, Vrsi i Poljica, suprotnih raspoloženja. Poljica su na mizernom bodu dok su Vrsi vratili boju u lice pobjedom. Pravilo je da u ovakvim utakmicama nema pravila no lagana prednost ide na stranu Vrsi.


Ploča korak po korak, bod po bod, ostavlja dobar dojam i ako negdje računaju na bodove onda je to Samba. Međutim i iz Poličnika dolaze slične želje i najave te stoga oprez vlada u oba tabora.


Plovanija je upisala dvije pobjede zaredom no za treću će se morati dobro namučiti. Naime, s druge strane parketa čekaju Stanovi bez poraza, ali s remijima. Moguća su sva tri znaka, a nama ostaje da guštamo u otvaranju nedjeljnog programa.


Nakon njih ništa manje neće biti zanimljivo jer se sastaju Varoš i Puntamika. Mnogo puta je Obitelj znala uzeti skalp zubarima i po najavama isti scenarij traže i sada. Varoš je jaka, vodeća je na tablici i apsolutni favorit je, ali…


Derbi kola igraju Idassa Nadin i aktualni prvaci Kontrol Biro. Solidna forma krasi jedne i druge no samo jedna momčad će imati razlog za slavlje ili možda niti jedna. Idassa je solidno posložena sa Remšakom u glavnoj ulozi dok KB ima homogeno društvo koje itekako zna igrati.


Tin je načet iz prošlog kola i traži kartu vađenja protiv Primorca. Benkovačka bojna iz Ljupča je rasterećena, svjesna da nije favorit dok Tin mora jurišati na bodove.


Utorak dovodi Svetog Antu u Biograd na megdan Gaunima. Iako Gauni loše stoje na ljestvici oprez vlada u redovima svetaca jer domaći teren je veliki adut ribica.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top