Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VI. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Serie B u startu daje derbi kola između Raštana i Bilog Briga. Dvoboj je to koji će umnogome dati sliku u kojem smjeru će ići nastavak sezone, hoće li se biti lovac ili lovina.

Višnjik je zastao korak i negdje to treba nadoknaditi. Mali caffe djeluje kao dobra prilika no pravimo račun bez krčmara, MC je još lani igrao kvalifikacije za prvu ligu i nije se zaboravilo igrati u tom dvorištu.

Lijepa priča sa Sinjoretova još traje, dobar bodovni ulov, odlična atmosfera. Rupalj je ranjen iz prošlog vikenda i ukoliko budu kompletni mogli bi puno toga reći.


Brodarica je došla do daha iako su još bliži dnu nego vrhu.Paklenica ni sama ne zna koliko može i otuda njihove amplitude u izvedbama.


Young boysi će dočekati Tornado Bibinje za vrijeme nedjeljnog ručka. Dvoboj je to koji će dati sudar lidera i kraljeva remija. Boysi su uigrani, djeluju dosta zrelo i odlučno dok novi vjetrovi iz Bibinja daju ploda no fali i koja pobjeda, je li vrijeme za nju?


Trajektni program otvaraju Ugljan i Murvica. Komburine trupe bi se trebale pojaviti dok je Murvica uhvatila korak i ne misli stati.


Ako Bali dođe kompletan mogla bi Kontra naići na probleme. Ipak, ne treba žuriti s nikakvim prognozama jer je Kontra prilagodljiva ekipa koja lako prebaci vodu na svoj mlin.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: