Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VI. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj VI. kolo 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj VI. kolo 1. Sonik ŽMNL

Tin uvjerljivo ponizio Primorac


Svakome po poluvrijeme je pripalo u dvoboju Vrsi i Poljica i krajnji epilog je realan, remi. Poljica su se pomakla s jednog boda dok su Vrsi drugu utakmicu neporaženi ponajviše zahvaljujući vremešnom Ribi.


Samba je prijetila, držala Ploču na konopcima no golove zabila nije. Zato je nemilosrdan bio Nino Jurjević i tri boda su otplovila put predgrađa, a sve je začinjeno zajedničkom večerom igrača i navijača Ploče.


Plovanija je povela i držala konce igre u srazu sa Stanovima. No prvi gol Stanova je sve preokrenuo i do pauze je stigao preokret. Nastavak nosi nadmudrivanje u kojem su više sreće imali momci sa Stanova i fešta u garaži je mogla početi.


Puntamika je otvorila susret s Varoši kao iz snova, s ranim vodstvom. Ipak klasa Varoši do odmora sve vraća na početne postavke. Nović je sve vratio na početak i činilo se da im se bod smiješi. Ipak onda se ukazao Mate Bugarija i projektilom dovodi Varoš do prednosti i do konačne pobjede.


Idassa Nadin je dočekala oslabljeni Kontrol biro u derbiju kola. Tvrda i napeta utakmica je obilovala taktičkim nadmudrivanjem gdje je greška bila skupa. Plod toga je gol u svakoj mreži i na kraju su s bodom svi zadovoljni.


Ne pamtimo u povijesti lige veći poraz od večerašnjeg . Naime Tin je porazio Primorac s čak 15:0 i tako se upisao u knjige rekorda. Čak šest golova Tonija Katalinića je umnogome kumovalo velikoj bruki i sramoti koju je Primorac priuštio sebi i svojim navijačima. Tin se tako na najbolji način vratio na staze pobjede i bodova.


U utorak kolo u Biogradu zatvaraju Gauni i Sveti Ante.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top