Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VII. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj VII. kolo 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj VII. kolo 1. Sonik ŽMNL

Varoš sam na vrhu, Sveti Ante puše za vratom, Tin poražen.


Spektakularnu utakmicu su nam servirali tinovci i Stanovi. Odlično popunjene Mocire su vidjele rani pogodak Tina i sve je vodilo ka odrađivanju posla. No pred sam kraj je krenuo vulkan sa Stanova koji ih je odveo do velike pobjede. Fanatizam i borba za svaki metar terena su bili nagrađeni i fešta u garaži je mogla početi.


Sad se može reci da Kontrol biro trese lagana kriza, a posljedica toga je poraz od Gauna. Naravno da time ne umanjujemo biogradsku pobjedu jer su igrali hrabro pametno i na koncu su dočekali svoju šansu i veliki bodovi odlaze iz Mocira.


Sveti Ante nastavlja s uvjerljivim pobjedama i igrama. Primorac je prijetio dok je bilo snage i bio dostojan protivnik. No topla jesen koja izgleda paše Svecima sa Smiljevca se nastavlja i sve je spremno za derbi sljedećeg kola.


Kriza trese i školicu na Puntamici gdje Joki i obitelj nikako ne mogu naći ritam pobjeda. Idassa Nadin ih je čak osam puta torpedirala i sebe uzdignula u visinski dio tablice.


Poljica su kontra Varoši izgledale dosta pristojno i konkurentno. Štoviše polovicom nastavka sama nesreća im je oduzela izjednačenje. Tako je Varoš pobjedom ostala sama na vrhu što izaziva respekt kod ostatka lige.


Plovanija i Samba su ušli u susret znajući da su tri boda veća od Velebita. Nije dobro krenulo za Jurićeve trupe, koji je susret odgledao s tribine, jer su plesači poveli. No do odmora je sve stignuto i prestignuto, a nastavak je donio potvrdu pobjede u koju su Gagula i Srzić upisali po hattrick.


Prvi dio prazan dok je nastavak donio kreševo je kratak epilog dvoboja Vrsi i Ploče. Vrško vodstvo pa preokret Ploče i na kraju poravnanje je svakome donijelo po bod.Hvala lijepa, vidimo se, svi zadovoljni.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: