Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VII. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj VII. kolo 2. ŽMNL

Izvještaj VII. kolo 2. ŽMNL

Dramatična druga liga ide svojim ludim tempom.


Raštane su s velikom dozom respekta dočekale Brodaricu. Međutim strah im je bila strana riječ u subotu i velika pobjeda je ostvarena. Ponajveći obol pobjedničkoj pjesmi “op stani stani” potpisiva autor hattricka Bepo Pelicarić.


Murvica se sama odvojila na vrhu i mnogi kažu da su tamo gdje im je mjesto. Ovaj put su naišli na žilavi Rupalj koji ipak nije imao snage za više od poraza.


Kakav derbi, kakva utakmica između Bilog Briga i Sinjoretova. Šest golova, more kartona, popunjene tribine i na koncu remi. To je konačan epilog utakmice koje se ne bi posramio i rang vise. Dvije minute prije kraja Mateo Šare je pogodio za ludilo na tribinama i moglo se nakon toga otići na ručak.


Posljednja sekunda je bila kobna za Kontru i bod je otišao niz vjetar. Krivac za to je legenda Višnjika Luka Bašić koji je tako svoj klub doveo na samo bod od vrha.


Young Boysi su tek u nastavku slomili čvrstu Paklenicu i tako se opet vratili navici pobjeđivanja. Mateo Šušak je sve trasirao na magistrali Starigrad-Smilčić u kojem su ipak ostali bodovi i pobjeda.


Otočni derbi između Balija i Ugljana je pomalo iznenađujuće otišao na stranu Kombure i ekipe. Bali dobar, Ugljan konkretan i efikasan i priči je kraj.


Srijeda nosi dvoboj Tornada i Malog Cafea i vidjet ćemo čiji niz će se nastaviti.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: