Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj VIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Subota i odmah derbi i to odličan. Svega smo vidjeli u dvoboju Svetog Ante i Stanova. I dok su Stanovi držali prednost u prvom dijelu, Sveci su sve okrenuli u nastavku no snage za potpuni nokaut nije bilo. Na koncu pišemo po bod svakome i peticu za obje momčadi koje su nam priuštile vrhunsku utakmicu.


Iako je možda ljepotica kola čak i dvoboj Vrsi i Plovanije. Izgledalo je na startu da Vrsi lako dolaze do pobjede no već do odmora Plovanjerosi poravnaju. Nastavak donosi golove ali i promašaje .Žalosno po Juričica i ekipu je dio u kojem su se oni isticali po promašajima, a Vrsi po golovima.


Varoš, kompletna, s Ćurjurićem po prvi put ove sezone je naišla na tvrd orah u Ploči. Hrabro se društvo s istoka grada držalo, nije spuštalo gaće i dugo su držali utakmicu u malom minusu. Ipak Varoš je lider, moćna i pokazala je klasu.


Tin je projurio Sambom i nastavljati puniti svoje rivale koji pokazu iti malu dozu slabosti. Samba je koliko toliko držala pristojan minus no pred kraj je sve palo u vodu i Tin upisuje uvjerljivih 10:0.


Golijada Idasse Nadin i Poljica je kao epilog donijela ostanak Vučkovića na fenjeru, a samim time i nova tri boda uzima Idassa. Pametna i racionalna igra Vinketinih trupa je bila dovoljna za pobjedu i tri boda.


Kontrol biro je uhvatio zalet pobjedom nad Puntamikom. Tvrda utakmica u kojoj je Josip Baraba pogađao dok Puntamici slijede teški dani. Porazi se nižu i trebat će dosta umijeća i znanja za pobjeći iz crvenoga.

Gauni – Primorac Ljubač

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: