Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IX. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava IX. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava IX. kola 1. Sonik ŽMNL

Deveti krug, ali ne pakla, nego prvog razreda zadarskog futsala počinje u subotu.


Primorac nakon biogradskog poraza dočekuje Stanove s nadom u pozitivan rezultat. Stanovi su pak u pravom zamahu i još ne znaju za poraz. Tu pozitivnu klimu Tumina bojna želi sto dulje zadržati pa i u subotu.


Dosta zanimljivo bi moglo biti u dvoboju Ploče i Idasse Nadin. Svaka momčad ima svoje adute iako oni Idassini zvuče uvjerljivije, makar na tablici. Stoga prije utakmice hrvatske reprezentacije valja pogledati ovaj dvoboj.


Poljica sto prije žele pobjeći s dna iako su svjesni da će to malo teze ići, bar u ovom kolu. Naime aktualni prvak Kontrol biro je uhvatio formu i galopira prema gornjem domu ljestvice. Ipak talent Poljica mora doći do izražaja, samo pitanje je kada.


Gauni su se probudili i zasad su na sigurnome od oluje. Puntamika je još u crvenome i što prije mora u mirnije vode. Nova “metla” u liku Antonija Zelića najavljuje bodove i mirnije dane za family.


Tin je goropadno igrao u prošlom kolu i pitanje je mogu li ih Vrsi zaustaviti i primiriti. Naravno da breme favorita ide na stranu Tina no Vrsi su pomalo uhvatili korak i zasad plove dosta dobro.


Iako položaj Plovanije na ljestvici ne sugerira da bi se mogli ozbiljnije suprotstaviti Varoši dojma smo da nije tako. Varoš je lider lige no poznavajući mentalitet Plovanije borbe i htijenja neće nedostajati.


Kolo će zatvoriti Sveti Ante i Samba, dvoboj koji se prvi puta igra u prvoj ligi. Sveci su remijem iz prošlog kola ostali sami na poziciji broj 2 dok Sambi još u ušima odzvanja desetka. Možemo ipak očekivati zanimljivu utakmicu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top