Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava IX. kola 2. ŽMNL

Najava IX. kola 2. ŽMNL

Luda, najluđa Serie B se nastavlja. Poraz te baca pet mjesta unazad kao i što pobjeda diže.


Sve kreće s Murvicom i Brodaricom u subotu. Poraz nije dobro legao u Murvici i sigurno je da su sve snage spremne da se pobijedi Brodarica. No Medini dečki također moraju popravljati loš dojam cijele sezone.


Raštane će svoju sulidersku poziciju čuvati protiv Malog caffea, MC još čeka na svoju prvu pobjedu no zaloga optimizmu ima jer se igra dosta solidno no bodova nema.


Paklenica ni sama ne zna koje su joj mogućnosti. Malo gube, malo dobivaju no daleko je to od borbe za prvu ligu zasad. Višnjik stoji bolje iako u ovoj ligi pravila nema kao sto smo najavili u uvodu. Zadarski Niko Kranjčar, Luka Bašić se oporavio i ljevica je spremna. No hoće li to biti dovoljno da se uzdrmaju temelji pod Velebitom, temelji Paklenice.


Uh, kakav nas derbi čeka u dvoboju Sinjoretova i Young boysa. Subota u 17 sati je vrijeme kada ostavite cure, žene i u Mocire. Armija iz Sinjoretova će napuniti hram futsala no Boysi su skladna i opasna družina, vrijedna i samog vrha.


I s tom utakmicom završava zadarski program i selimo se na otok. Ugljan će s nulom dočekati Rupalj i krajnje vrijeme je da se trgnu i upisu bodove. No družina Mate Čuline se nada pobjedi i kakvom takvom priključku ka sredini ljestvice.


Bili Brig s vrha gleda karavanu i ako vrijeme dopusti put ih nosi u Preko na megdan Baliju. Boduli vrijede više od trenutne situacije no brojke su neumoljive. Bili Brig je moćan i osmijeh stanuje u tom kvartu no liga je varljiva i treba biti oprezan.


S otoka selimo u Bibinje gdje će hit prvenstva, Tornado, svoj niz bez poraza pokušati nastaviti u dvoboju s Kontrom. Zadarski Bjelica, Toni Galov, je spremio svoje momke na malu dvoranu i taj dvoboj bi mogao biti u središtu zanimanja

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: