Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

Ako mislite da se išta razbistrilo na tablici Serie B varate se, a i sami znate da se šalite.


Novost je da je Bili Brig pobjedom na otoku sigurno sam na vrhu. Uvjerljiva i okrugla pobjeda nad Balijem ih je lansirala na prvo mjesto. Najveći zadarski kvart otvorenih očiju sanja prvu ligu.


Drugi dvoboj na otoku je otišao u vlase, točnije u Rupalj. Neizvjesna utakmica je na koncu donijela Ugljanu nulu, a rupljanosima veliku pobjedu i miran plov u svoje lijepo malo mjesto.


Veliki derbi između Young Boysa i Sinjoretova u brazilskoj atmosferi je završio miroljubivo. Iako bez nekoliko prvotimaca Sinjoretovo je hrabro odolijevalo i osvojilo veliki bod. Za preostala dva boda više mogu žaliti Boysi bar zbog akumulacije s istekom sirene koju nisu iskoristili.


Nije isto sa Stipom Čirjakom i bez njega po Rastane. Mali Caffe nakon dugo vremena kompletan, s asom Zekonjićem, je pokazao zašto je lani igrao kvalifikacije za prvu ligu. Dinamična i napeta utakmica je rastužila Rastane dok je pobjeda izmamila osmijeh na lice Vranića i ekipe.


Paklenica nastavlja svoj slobodni pad, a ovaj put su ih pobijedili Toman i društvo s Višnjika. Velikih šest golova je spremljeno u mrežu Podgoraca i na Višnjiku se drukčije gleda prema naprijed.


Puno nervoze i crvenih kartona je viđeno i dvoboju Murvice i Brodarice. Dugo je utakmica bila u egalu no Murvica je na kraju upisala pobjedu i drugo mjesto.


Još se ima odigrati utakmica Tornada i Kontre nakon koje tek onda neće ništa biti jasno glede tablice.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: