Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava X. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava X. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava X. kola 1. Sonik ŽMNL

Cijela priča ovog kola staje u veliki ligaški derbi između Varoši i Tina u nedjelju. Čija su koplja duža, kome će biti slađa tura pića nakon utakmica. Bespotrebno je nabrajati odakle prijete opasnosti s obje strane jer pregršt kvalitetnih igrača s obje strane je garancija spektakla. Malo vise o derbiju su nam rekli Dino Škibola i Mate Bugarija (sutra u 09:00 ekskluzivni dvojni intervju).


U sjeni derbija imamo i mali derbi, ali začelja, između Sambe i Primorca. Tko izvuče pobjedu lakše će disati i pogledati tablicu. A tko izgubi, uh, ne usuđujemo se ni pomišljati.


Sveti Ante se ugurao između Tina i Varoši i dobro kotira na tablici. Tako će pozicija broj 2 biti na iskušenju s Vrsima u kasnom subotnjem terminu. Vrsi pak s druge strane su zbile redove i to zasad izgleda solidno.


Dosta zanimljivo će biti u dvoboju Kontrol biroa i Ploče gdje su sva tri znaka moguća. Riječ je o profilu momčadi koje teži igri. Prvaci su se malo “refali” i ljepše je igrati kad je bodovna zaliha na mjestu.


Plovanija je više očekivala od devet bodova i prilika za popravak bodovnog salda je protiv Idasse. Lijepo je to napisano, ali treba to ostvariti jer Idassa je kompaktna, kvalitetna i dobro stoji na tablici.


Poljica su u šali najavili prvu pobjedu u desetom kolu. Eto im prilike sada no bit će teško jer Puntamika se vratila u život. Da zaključimo , pobjeda treba objema ekipama kao sol za juhu.


Gauni polako stvaraju svoju utvrdu u Biogradu iz koje je teško uzeti bodove. Priliku za prekid malog niza imaju Stanovi koji su neporaženi do sada. Tumina bojna kreće “osvojiti” Biograd no Gauni su spremni.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: