Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

Nažalost ovo kolo su obilježila čak dva nedolaska na utakmicu i to oba u režiji otočnih momčadi, Balija i Ugljana. Tako su Brodarica i Bili Brig stigli do gratis bodova, a potez nedolaska je u najmanju ruku neodgovoran.


Prvoligašku utakmicu su odigrali Young boysi i Murvica, utakmicu koja će se dugo pamtiti. Brdo šansi i odličnih poteza je ostalo nenaplaćeno jer je sve završilo miroljubivo s remijem.


Mali caffe hvata konce i pomalo dolazi k sebi. No ne u brojčanom stanju već u bodovnom jer su kontra Sinjoretova došli takoreći bez zamjene. Armija sa Sinjoretova je imala i dva gola fore no nisu znali to zadržati pa tako i u ovoj utakmici pišemo ”iks”.


Kontra je stigla do svoje klasične pobjede s minimalnim golom viska u odnosu na Rupalj. Pobjeda je još slađa jer je došla u posljednjoj minuti zlatnim golom Marina Kapovića.


Višnjik je dohvatio drugu poziciju goropadnom igrom protiv Raštana. Mario Jurjević je vodio i dirigirao orkestrom Višnjika koji je bio usklađen dok Raštane ulaze u mini krizu bodova.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

To Top