Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Ekskluzivni dvojni intervju: Šime Jakušić – Marko Vukić

Vijesti

Ekskluzivni dvojni intervju: Šime Jakušić – Marko Vukić

Ekskluzivni dvojni intervju: Šime Jakušić – Marko Vukić

Ovaj tjedan smo zavirili u svlačionice ovotjedne derbi utakmice Sveti Ante MS Express – Varoš Zara Dental Centar. Krešo je popričao s dvojicom kapetana te donosimo njihov osvrt na utakmicu i općenito na ligu.

1.Vaš pogled na derbi? Jeste iznenađeni da je baš ova utakmica derbi?
ŠJ:
Mnogima je ovo vjerojatno iznenađenje ali meni nije. Prije godinu dana smo ispali iz prve lige ali bili smo ozbiljni radili i trudili se da se vratimo i sad smo tu di jesmo, tamo gdje i Sv. Ante pripada a to je vrh zadarskog futsala.
MV: Bit će odlična utakmica i nadam se da će obje ekipe biti u punom sastavu tako da možemo kvalitetno odmjeriti snage! Ne iznenađuje me da je ova utakmica derbi kola jer ekipa Sv. Ante je sastavljena s kvalitetnim igračima, mislim reci dobro su ukomponirana momčad i za sada spoj mladosti i starijih iskusnih igrača daje plodove kao što se vidi na tablici.


2. U kojeg vašeg igrača se nadate da bi mogao odlučiti utakmicu?
ŠJ:
Pa ovaj derbi će odlučiti Dražen Ban, naš golman koji brani fenomenalno ove godine te ako on bude na razini mislim da možemo napraviti puno u ovom derbiju.
MV: Mislim da cijela ekipa mora funkcionirati da bi dobro igrala; i napad i obrana, a onda uvijek izleti neki pojedinac, a kod nas je to Mate Bugarija.

3.Kratak komentar na ovogodišnju ligu?
ŠJ:
Ove godine liga je izjednačenija nego proteklih godina gdje su harali Tin i Varoš tako da će biti triler do samoga kraja.
MV: Liga je dobra, ove godine ima dosta ekipa koje mogu svakom pomrsiti planove i račune i bit će jako zanimljiv play off.


4.Odakle prijeti najveća opasnost iz protivničkih redova?
ŠJ:
Teško pitanje, ekipa Varoši ima nekoliko vrhunskih individualaca koji mogu sami riješiti utakmicu, ali ipak bih izdvojio Dragana Župana i Dragana Radmana.
MV: Evo možda bi izdvojio dva igrača, a ne jednog Šime Jakušić i Robertino Viduka! Ta osovina funkcionira u Sv. Anti, ali nadam se da ćemo uspjeti pronaći lijek za to i osvojiti nova tri boda!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: