Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

KREĆE PETA SEZONA 1. HMNLŽ, PRVI TURNIR U VINKOVCIMA

Vijesti

KREĆE PETA SEZONA 1. HMNLŽ, PRVI TURNIR U VINKOVCIMA

KREĆE PETA SEZONA 1. HMNLŽ, PRVI TURNIR U VINKOVCIMA

Ovog vikenda započinje peta po redu sezona 1. hrvatske malonogometne lige za žene (1.HMNLŽ). Ove sezone liga broji 9 klubova, novi klubovi su MNK Vinkovci, ŽNK Graničar i ŽMNK Dubrovnik koji je zamijenio dosadašnju ŽNK Omblu. Liga se igra dvokružnim sustavom (18 kola) raspoređena na šest turnira.

Zadarski predstavnik Futsal Super Chicks iz Poličnika je jedan od 4 kluba koja su odigrala dosad sve sezone.

Ove sezone kako najavljuju iz kluba cilj je biti među prve četiri ekipe, a prve ispite imaju u Vinkovcima u dvorani ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca. Protivnik u prvom kolu „čiksicama“ je ekipa Mirlović Zagora u subotu u 14:30, istog dana odigrat će se i susret i drugog kola protiv domaćina turnira Vinkovaca u 19:30, dok će Super Chicks turnir zaključiti u nedjelju kada je od 11:15 protivnik ŽNK Graničar.

Što se rostera tiče u klub su Ena Devčić, Ina Fridrih, mlada hrvatska reprezentativka Dora Adamović, te slovenska futsal reprezentativka Rebeka Bačar koja je stigla iz slovenskog Siliko Futsal. Klub je napustila Ena Pernar koja je otišla u Vinkovce, dok je Elizabeta Balić zbog privatnih obaveza svoju futsal karijeru zamrznula.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: