Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

Murvica i Bili Brig na vrhu no i Tornado je tu s utakmicom manje.


Murvica u punom sastavu je ugostila oslabljeni, ali hrabri Višnjik. Nekako je mirisalo na remi no iskusnjara Domagoj Krajačić golom i asistencijom izmamio osmijehe na lice Mimine i Canjuge.


Teže od očekivanog do bodova je došao Bili Brig. Razlog tome je disciplinirana i neugodna Kontra i sve do polovice nastavka je bio remi. Ipak duža klupa BB je bila presudna za pobjedu i ostanka na vrhu.


Josip Zekonjić je recept za igru Malog Caffea i to je jasno kao dan. Četiri zgoditka je bilo dovoljno da se porazi Bali iako krajnji rezultat vara. Naime Bali je dugo držao vodstvo no manjak snage i klupe je učinio svoje.


Young Boysi drugo kolo zaredom pišu pobjedu, a uz to i drže mrežu cistom. Ovaj put su porazili Ugljan koji je bio sve osim simpatičnog gosta. Igrali su, borili su se no namjerili su se na boljeg protivnika.


Frane Fatović, najtrofejniji igrač glede naslova prvaka, pobjedom je startao na klupi Raštana. Nije bilo lako, ni najmanje, jer je Paklenica odlučila pokazati zube i gledali smo odličnu utakmicu, možda i najljepšu u ovom kolu.


Rupalj je otpočetka krenuo odlučno po pobjedu i to su ostvarili protiv Brodarice. Efikasno i lepršavo s jedne strane dok duo Mazija i Medo moraju dobro posložiti kocke za nastavak prvenstva.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: