Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

Blagdani i praznici su prošli, turniri su pri kraju i vrijeme je za domaće obaveze tj.ligu.


Odmah na startu imamo derbi kola, dvoboj Tumine bojne iz garaže, Stanova i Vinketinih patriota iz Nadina. Svaka prognoza pada u vodu, a puno toga će ovisiti o rosterima. Uglavnom pobjeda bilo kojoj ekipi nudi lijepu prigodu da učvrsti poziciju za play off.


Primorac misiju spasa traži protiv aktualnih prvaka Kontrol biroa. Pojačani prvaci su kroz prijelazni rok najavili ambicije, reprizu od lani. No i Primorac nije stajao mirno i pojačao se s mišlju da nada umire posljednja.


Sveti Ante će na Puntamiku u reprizi Čarolije s ishodom kojeg opet priželjkuju. No obitelj s Puntamike je dobro trgovala kroz mercato pogotovo u liku Tonija Ćurčije i svece čeka težak zadatak. Najviše razloga za veselje će imati obližnji kafić nakon utakmice jer obje momčadi imaju kvalitetne postave.


Varoš na papiru ima prelagan zadatak u dvoboju sa Sambom no sve je moguće. Varoš je lider i moćan no Samba se zadnje vrijeme podigla u formi i tek treba vidjeti kako će se ovaj dvoboj rasplesti.


Plovanija već sada igra skoro pa i kapitalan meč s Pločom. Zona ispadanja opasno prijeti i Jurićeve trupe moraju početi pobjeđivati, pod hitno. Ploča je uzdrmana odlaskom dvojca Kapitanović-Škoda i treba vidjeti kako će odgovoriti tom šoku.


Tin, rastrgan brojnim turnirima,će dočekati Poljica. Vučkovići i društvo grcaju pri dnu tablice i Tin nije ekipa gdje treba tražiti spas. No treba vidjeti aktualno stanje u trenutku utakmice kao i opterećenost dvoboja za konkretne prognoze.


Gauni će dočekati Vrsi u dvoboju koji vrijedi šest bodova. Pojačana Ribina ekipa dolazi po bodove no Gauni nisu ugodan domaćin.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: