Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

Luda Serie B nastavlja svoj scenarij u kojem se ništa ne zna.


Vodeći Bili Brig će dočekati u derbiju kola Young boyse i to je dvoboj koji plijeni najveću pozornost. BB je skladan i kompaktan no sve se to može reći i za boyse. Iako zaostaju za samim vrhom motiv YB je pobjeda s kojom ponovo postaju izgledni kandidati za proboj u prvu ligu.


Kontra je mic po mic korak do kvalifikacija dok je Brodarica na isti način skliznula prema dnu. Redizajnirane su obje momčadi i treba vidjeti tko je bolje uskladio nove igrače u svoj sustav.


Mali caffe se nakon očajnog ulaska u sezonu vratio u pozitivne rezultate te im je Rupalj idealan za nove bodove. No to lijepo izgleda napisano jer sasvim drukčiju računicu imaju Mate Čulina i društvo.


Murvica se u finišu polusezone zahuktala i s optimizmom čeka Paklenicu. Podgorci nikako nisu uspjeli uhvatiti ritam i sa zebnjom se čeka nastavak lige.


U Sinjoretovu je bilo prometno tijekom mercata u oba smjera te im Kanela dolazi kao pravi ispit vrijednosti. Frane Fatović na klupi Raštana je zasukao rukave i ovaj dvoboj je definitivno pod povećalom.


Ugljan će u otočnom dijelu kola ugostiti Višnjik i bodove će tražiti kao juha sol. Ipak, Višnjik dolazi kao favorit i nada se pobjedi no pojačani Ugljan je kadar sve.


Nažalost drugi otočni klub, Bali, je napustio natjecanje i tako odmorio Tornado Bibinje za ovo kolo.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: