Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XIV. kola 1. Sonik ŽMNL

Vodeći Varoš i Tin uvjerljivo pobijedili te zadržali razliku.


Varoš je s pola gasa porazila Sambu i tako sama ostala na vrhu. Skup odličnih pojedinaca nije dao Sambi ni milimetar šanse za nadu u bodove, a kuriozitet je da je svoje mjesto među strijelcima našao i Marin Tomasov ovogodišnji sudionik Europske lige.


Tin je kroz tjedan poražen u čak dva turnirska finala, a sve su to nadoknadili u ligaškom dvoboju s Poljicima. Deni Kolega je postigao poker zgoditaka sto je bilo. polovica Tinovih za uvjerljivu pobjedu.


Derbi kola je donio radost u Tuminoj garaži jer su njegovi Stanovi porazili Idassu. Duža klupa i kadar igrača su bili dovoljni da se upisu tri boda vrijedna trećeg mjesta.


Sveti Ante, usprkos neigranju skoro pa cijele petorke, je smogao snage pobijediti Puntamiku. Početno vodstvo obitelji je vrlo brzo anulirano, a kada je proradila osovina Ban -Popov Sveci su mogli slaviti velika tri boda dok Puntamici ostaju muke kako sto prije pobjeći iz nezavidne situacije.


Plovanija je imala skoro pa kapitalnu utakmicu za opstanak i položila je ispit za tricu, ali u mreži Ploče. Napokon širok kadar igrača, dobre obrane Luke Vučenovića i Ploča je poražena. Iako ni njihova izvedba nije bila loša no do boda se nije moglo.


Utakmica između Kontrol biroa i Primorca je prekinuta i vise o toj utakmici će se čuti.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: