Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XV. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XV. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XV. kola 1. Sonik ŽMNL

Petnaesta runda, kuha se na dnu puno više nego na vrhu.


Kolo otvaraju Sveti Ante i Poljica u sasvim suprotnim raspoloženjima. Sveci su nakon velike pobjede nad Puntamikom zaustavili niz lošijih rezultata dok Poljicima još zvoni osmica iz prošlog kola.


Osmijeh je došao i na trafostanicu pobjedom nad Pločom. Novi izazov za Plovaniju su Gauni i to je direktna borba junak na junaka. Može li osvajač prstena na Torcidi Alen Juričić pokazati da zimske pripreme nisu bile uzaludne.


Idassa po običaju lošije uđe nakon stanke i to se vidjelo u prošlom kolu. Prilika za popravni je Samba no i u njihovoj igri se vidi pomak. Ako se još uzme u obzir da su u opasnim vodama onda Sambu trebaju u Idassi gledati opreznim očima.


Tin je opet goropadan i jak, a to vide i u Ploči. Ipak inat s istočnog dijela grada zna biti jak i sigurni smo da će se Tin morati namučiti za bodove.


Primorac je za zelenim stolom dobio bodove i tračak optimizma se pojavio u njihove redove. Puntamika im je prilika da vide gdje su u borbi za opstanak. S druge strane Obitelj nije računala na poraz u prošlom kolu i negdje moraju upisati bodove za ispiranje gorkog okusa. Očekuje nas sasvim zanimljiva utakmica u kojoj će pobjednik narasti psihološki.


Derbi kola igraju Kontrol biro i Stanovi. Za Tuminu bojnu se više ne može reci da su iznenađenje nego konstanta lige i sasvim ravnopravno ulaze u derbi s prvacima lige. Treba vidjeti koliko su traga ostavilo na KB događaji iz prošlog vikenda no kvaliteta je tu, na obje strane.


Lideri iz Varoši će na megdan Vrsima i tu na papiru stvari su jasne. No pojačane Vrsi žele sto prije u mirnije vode i u svakoj utakmici idu na pozitivne rezultate. Stoga će Varoš morati biti oprezna ako misle zadržati vrh.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: