Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

FavBet novi sponzor Zadarskog futsala!

Vijesti

FavBet novi sponzor Zadarskog futsala!

FavBet novi sponzor Zadarskog futsala!

Drugi dio sezone je tek počeo, a već nam stižu lijepe vijesti vezane uz Zadarski futsal.
Grupacija FavBet koja se bavi priređivanjem igara na sreću, prepoznala je napredak i potencijal malonogometne zajednice u Zadru te se odlučila postati novim sponzorom Futsal Zadra.

FavBet je osigurao sredstva za novu opremu za suce i delegate te će ovo ulaganje u marketing definitivno pomoći da se zadarski futsal podigne na razinu više. Tako će Futsal Zadar nastaviti ulaganja kroz marketing u Udrugu za mali nogomet Zadarske županije kojoj je na čelu odnedavno novi predsjednik, Toni Kruneš.

Potpisivanje ovog ugovora znači i da će najbolje dvije momčadi iz 1. Sonik ŽMNL ići na nacionalnu završnicu prvenstva Hrvatske lokalnih liga u futsalu, koja će se ove godine održati u Puli.

Pobjednik završnice odnijet će titulu neslužbenog prvaka Hrvatske i bogatu nagradu u iznosu od 50.000 kuna.

Ove godine “prvake i viceprvake” put vodi na nacionalnu završnicu u Pulu i borbu za 50.000 kuna.

“Zaista mi je drago da su ljudi iz tvrtke FavBet, prepoznali ovaj sport i odlučili se se na ulaganje na nacionalnoj razini. Zadarski futsal je bitan čimbenik ovog sporta u Hrvatskoj i ovo je velika prilika našim klubovima da se okušaju na nacionalnoj razini!”, izjavio je Marko Šimurina povodom potpisivanja ovog ugovora ispred Futsal Zadra.

Dobra suradnja se nastavlja, Marko Šimurina i Toni Kruneš.

Treba istaknuti kako su malonogometne lige u Zadru startale krajem rujna te će radi kvalitete futsala završnica biti nikad neizvjesnija jer pobjednici, kao što ste mogli pročitati, idu na nacionalnu završnicu gdje ih očekuje borba za neslužbenog prvaka Hrvatske.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: