Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XV. kola 2 ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XV. kola 2 ŽMNL

Izvještaj XV. kola 2 ŽMNL

Bili Brig srušen, Murvica preuzela vrh.


Sigurno su ljepše zamišljali vikend na Bilom Brigu nego ovakav kakav je ispao. Upozoravalo se da se Mali caffe diže u formi i da je opasan i to se najbolje vidjelo u derbiju s Bilim Brigom. Dosadašnji lideri nisu imali protuotrov za MC i tek sada počinje zavrzlama.


Raštane su povele kontra Murvice i činilo se da bodovi u putuju u futsal Meku Ravnih Kotara. No postoji i prvi topnik lige Mateo Rončević koji nije imao slab dan, dapače i eto Murvice na vrhu.


Kontra nakon vedre jeseni upada u tmurno proljeće i upisuje drugi poraz. Sinjoretovo predvođene vojnikom godine Tonijem Čačićem nije stalo na “stoj” nego je goropadno stiglo do bodova.


Young Boysi su svoju prvu utakmicu koju su morali dobiti, dobili. Brodarica, pojačana i posložena, nije bila mačji kašalj. No Boysi su s pristupom i željom podsjetili na prvoligaške dane, a sada i na iste ambicije.


Treba vidjeti što su konzumirali igrači s Višnjika jer ovo što pružaju u prva dva kola izgleda fantastično. Dvije glatke pobjede daju im vjetar u leđa za ono sto slijedi, a slijedi El classico druge lige, derbi s Bilim Brigom.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: