Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

Nova runda, tko ostaje na nogama?


Kolo se otvara u Biogradu gdje je Varoš pravi mamac za ljubitelje futsala. Gauni su puno puta pokazali da znaju igrati s favoritima te to dobro znaju u redovima lidera.


Puntamika se malo probudila i u subotnjem elitnom terminu čekaju ih Stanovi. Ovo je dvoboj koji slavlje može preseliti u garažu ili sve ostaje u Mocirama. Svaka momčad ima svoje adute u rukama no bitniji su oni aduti u nogama i glavi. Sve miriše na odličan dvoboj koji bi mogao dati veliku dozu neizvjesnosti.


Vrsi se nisu iskazale u prva dva kola, a već ih čeka nova zamka pod imenom Idassa Nadin. Vinketine trupe su se vratile pobjedama no ima snage i u Vrsima, koliko to tek treba vidjeti.


Kontrol biro će pokušati uhvatiti priključak sa samim vrhom u dvoboju sa Sambom. Ekipa iz Poličnika nije bas u bajnoj situaciji i bodovi će im trebati. Ipak, aktualni prvaci u svojim redovima imaju pregršt kvalitetnih pojedinaca i ako ih se zaustavi Samba tu treba tražiti ključ bodova.


Vjerojatno odlučujući dvoboj za nadu u spas igraju Primorac i Poljica. Pobjednik iz ovog dvoboja će malo prodisati dok će poraženi malo pomalo početi pakirati stvari za niži rang. Tako da i ova utakmica izaziva zanimanje, premda se radi o klasičnom derbiju začelja.


Plovanija će imati skoro pa najteži mogući zadatak, dvoboj sa super Tinom. Efikasni i moćni pjesnici igraju maestralno i obrana Plovanije će biti na velikom iskušenju. Ako nađu lijeka za prve topnike lige Kolegu i Katalinića imaju pravo nadu i povoljan rezultat.


Kolo se zatvara dvobojem između susjeda, Svetog Ante i Ploče. Sveci dobro plove kroz sezonu i drže treće mjesto dok Ploča samo naizgled mirno spava. Razlika od opasne zone nije velika i valja što prije pobjeći, možda je šansa već ovaj vikend. Sigurno je da u redovima Svetog Ante ne žele počastiti svoje susjede s bodovima i ovaj sraz također zaslužuje pozornost.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: