Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

Kolo derbija u Serie B, udobno se smjestite i neka počnu.
Prve četiri ekipe s tablice igraju međusobno i s nestrpljenjem se očekuju te utakmice, kao kiša u ljetnim sparinama.


Murvica je preuzela vrh no pravi ispit tek slijedi. Naime, čeka ih dvoboj s galopirajućim Sinjoretovom u kojem mogu napraviti razliku, ali se isto tako sve može vratiti i na početak. Posebno valja ispratiti dvoboj dvije haubice, Matea Rončevića i Blaža Katuše, leži li tu ključ pobjede?


El Classico Serie B je oduvijek dvoboj Bilog Briga i Višnjika, a tko to ne pogleda može reći da mu je vikend propao. Možda nikada ovaj dvoboj nije bio bitan kao sada jer su obje momčadi pri vrhu i u borbi za viši rang. Dva kvarta, ljubav za isti sport no samo jedan može zapjevati u subotu navečer.


Tornado nije računao na gubitak bodova kroz tjedan i već na sljedećoj utakmici trebaju ici po puni plijen. A ta sljedeća je sa Rupljom koji je sve osim ugodan i darežljiv. Štoviše u njihovim redovima ima par odličnih i iskusnih igrača i dobro se treba oznojiti s njima.


Kontra je upisala dva proljetna poraza i sa strepnjom čekaju utakmicu s Young boysima. Naravno da se ni YB nisu odrekli prvoligaških ambicija no za to treba pobjeđivati i to skoro sve do kraja.


Sasvim zanimljivo kao u špijunskom trileru bit će dvoboj Brodarice i Malog caffea. Obje momčadi su u donjem dijelu tablice i pobjeda im dođe kao “šlauf” za isplivati iz tog nemirnog mora. MC je na tragu dobre forme dok je Brodarica proširila roster pa su sasvim konkurentni za nastavak sezone.


Ugljan će na otoku u superderbiju začelja ugostiti Paklenicu. Ovdje se ne igra za tri ni za šest nego za devet bodova jer pobjednik apsolutno s pravom gaji nade za opstanak. O poraženom ne treba ništa reći, možda da bi netko trebao plivati do kopna jer situacija ne bi bila ružičasta ,ni malo.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top