Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XVI. kola 1. Sonik ŽMNL

Dvojac na vrhu uvjerljiv, play off kandidati malo zakašljali.


Varoš je u pobjedničkoj rukometnoj večeri gostovala u Biogradu, gostovala i prošla ga kao plitak potok. Gauni su se držali samo na početku no onda je pogonsko gorivo odvelo Varoš do osmice i nove pobjede.


Puntamika je uhvatila ritam i upisala drugu pobjedu zaredom. Nije štedio voditelj Stanova Tuma otrovne strelice prema svojoj ekipi kojima je zamjerao manjak borbe i želje. Upravo je to bio jezičac na vagi koji je Obitelji donio pobjedu i bijeg iz opasne zone.


Apsolutni derbi začelja između Primorca i Poljica je bio borben i napet. Početak je pripao Primorcu no manjak sreće i koncentracije ih je koštao vodstva. Poljica su kaznili greške i s vodstvom su stekli sigurnost koju su materijalizirali s uvjerljivom pobjedom. S ovim porazom Primorac je svoje šanse za opstankom sveli na minimum dok su Poljica opet u borbi.


Plovanija se nadala nekakvom ulovu kod Tina no brza dva gola su usmjerili vodu na mlin Tina. Tračak nade je došao sa Kokićevim golom i s par šansi koje je Jarmanović skinuo. Nakon trećeg gola u Plovaniji bi najrađe izbrisali i zaboravili no ništa od toga jer su im pjesnici napunili mrežu do vrha.


Kontrol biro je vrlo brzo i rutinirano poveo protiv Sambe. Svoju stečenu prednost su održavali lagano i rutinski te su upisali trobod dok Samba mora pronaći pobjednički plus.


Hrabre Vrsi su pomalo senzacionalno, ali zasluženo porazile Idassu Nadin. Rani gol Stefana Vulića se pokazao odlučujućim i pravo je čudo kako se mreže nisu tresle. Posebno valja istaknuti novo lice na golu Vrsi, odličnog vratara Peričića.


Kolo su zatvorili u susjedskom derbiju Ploča i Sveti Ante u kojem su obje momčadi imale svoje periode nadmoći. Sveci su na krilima Frane Lipotice držali prednost onda je i hvatali dok je Ploča sa širim igračkim kadrom ipak tražila pobjedu. Sve u svemu bod je zadovoljio sve, Sveci korak blize play offu dok je Ploča bod dalje od opasne zone.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: