Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVIII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XVIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XVIII. kola 1. Sonik ŽMNL

Prave poslastice nas čekaju ovaj vikend, kolo prepuno derbija.

Sve će se otvoriti dan ranije, u petak, gdje će Idassa gostovati kod Gauna. Uteg i breme rezultata je na strani domaćina jer im treba svaki bod, svaki gol za očuvanje prvoligaškog statusa.


Subota pripada jednom od derbija kola, dvoboju Varoši i Kontrol biroa. Vukićevi puleni su predali prijestolje i sigurni smo da će sve učiniti da ga vrate. Turbulentno razdoblje je i iza Kontrol biroa koji ipak najbolje pričaju na terenu. Sigurna oklada je da će biti lijepih poteza, malih majstorija i dobrog futsala.


Puntamika i Vrsi će također igrati bitnu utakmicu u kojoj ulog nije mali. Pobjednik će lakše prodisati dok ona ekipa koja polozi koplje strahovati za status. Posebno valja vidjeti kako će obitelj nadoknaditi izostanak prve violine svog orkestra Šime Lovretića.


Nedjelja nam donosi novu futsal deliciju, sraz lidera i trećeplasiranog, sraz Tina i Svetog Ante. Najstariji derbi lige se čeka idilično u oba tabora jer je Tin uzeo vrh dok Sveci pobjeđuju usprkos izostancima. Stoga valja i treba pohoditi hram malog nogometa i uživati.


Jos jedna utakmica plijeni pozornost,ona između Stanova i Ploče. Tumina bojna je odličnim izvedbama skoro pa čekirala play off dok je društvo s Ploče u mirnim vodama, a sve to je začinjeno dobrim predstavama i izvedbama s obje strane.


Vodstvo i igrači Primorca nakon zimskih radosti se vraćaju na parket. Iako s minimalnim šansama za opstanak, igraju hrabro i Plovaniji neće biti lako doci do bodova. Poraz iz prošlog kola armiji malog Murinja nije dobro legao i sve će se učiniti da se ispere i upise pobjeda s kojom će se lakše pogledati tablica.


Derbi začelja će igrati Samba i Poljica. Obično se kaže da bodovi u ovakvim utakmicama vrijede šest, ali ovaj put više. Samba se probudila dok Poljica zaostaju. Stoga će biti vatreno na oba kraja terena, a nama ostaje pozvati vas za vikend u Mocire jer se ima što vidjeti.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: