Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

Murvica se odvojila, Bili Brig je uz nju dok je borba za doigravanje napeta.

Tornado je nikako krenuo u nastavak lige i kompromitirao je svoje izglede. Dokaz tome je i prvi poraz u svojoj dvorani, a novi ispit slijedi. Ispit se zove Brodarica, probuđena i odlučna da izbjegne play out.


Derbi kola je dvoboj Young boysa i Višnjika i to je direktni obračun za gornji dom tablice. Brzina boysa i doza lucidnosti u Višnjiku su zalog dobre utakmice. Ulog je velik no daleko je do kraja i ostati neporažen je također uspješno.


Bili Brig je kroz tjedan uspješno preplivao Tornado, a sada mora propješačiti Paklenicu. Prva liga kuca na vrata i samo treba odškrinuti vrata. Isto tako treća liga kuca u Starigradu i pod hitno se mora pobjeći.


Mali caffe je na iskušenju s Kontrom koja oscilira u formi no kadra je svašta. MC leti sa Zekonjićem o kojem puno toga ovisi dok o kompaktnosti Kontre ne treba trošiti riječi.


Na otok i to Ugljan,će Sinjoretovo. Iako su posljednji na tablici Ugljanci još nisu rekli zadnju riječ glede plasmana. Ukoliko Blaž Katuša ukrca topove na trajekt moglo bi pucati po dvorani u Preku.


Dvoboj sredine tablice igraju Rupalj i Kanela, a šanse su sasvim izjednačene. Veliki Frane Fatović kuje kvalitetno željezo no vremena je malo. Mate Čulina je u formi, opako dobroj te je to veliko upozorenje za Raštane.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: