Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

Uncategorized

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

Murvica ostala na razlici iako je pauzirala.


Početni naslov odgovora istini zbog Bilog Briga koji nije iskoristio pauzu Murvice. Paklenica je iskoristila svoje prigode za razliku od BB i u tome leži ključ najvećeg iznenađenja kola.


Sinjoretovo je u desetkovanom sastavu promarširalo kroz Ugljan i petardom zaključilo izlet na otok. Više se očekivalo od Kombure i društva no armija sa Sinjoretova je neumoljiva i prva liga se sanja otvorenih očiju.


Kontra je iznenadila Mali caffe i udaljila ga od ikakvih ambicija glede misli o prvoj ligi. Pametna i zrela igra su donijeli Kontri velike bodove dok Vranić i ekipa moraju zasukati rukave ako žele do mirnog opstanka.


Pravi triler je ponudio dvoboj Ruplja i Kanele u kojem je jedan crveni karton sve preokrenuo. Nažalost po Kanelu to je odvelo vodu s njenog mlina i prebacilo u Rupalj koji malo pomalo ulazi u zonu Schengen.


Derbi kola između Višnjika i Young boysa je ostao u gradu, točnije bodovi. Napeto i uzbudljivo je bilo otpočetka no u konačnici ime Luke Basica je odredilo pobjednika, Višnjika, koji tako opet kreće u lov na prvu ligu.


Bibinjci su se vratili na pobjednički kolosijek u srazu s Brodaricom. Dvoboj koji je pucao od ljepote no Mate Rezan, bibinjski Ronaldo, je hattrickom odnio bodove put Bibinja. Brodarica, iako je postigla 4 gola, nije mogla niti do boda.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Uncategorized

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: