Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XIX. kola 1. Sonik ŽMNL

Tin usprkos kiksu povećao prednost na vrhu.


Pomalo nestvarno zvuči i odzvanja treći poraz u nizu Varoši. Iako prijateljski nastrojeni klubovi Puntamika je igrala fanatično i fantastično te je upisala najvažniju sezonsku pobjedu. Posebno treba spomenuti tvorca hattricka Renata Novića koji je bio nerješiva enigma za Baričića i društvo.


Nismo navikli na Tinovo prosipanje bodova i čak smo u najavi “prežalili” Primorac. No hrabri ratnici predvođeni mr.hattrickom Stipom Vujevićem se nisu predavali te su upisali bod, itekako bitan. Tin je usprkos posrtanju učvrstio jedinicu i nastavlja u svom ritmu.


Korak po korak i eto Kontrol biroa pri samom vrhu. Momčad koja je možda i u najboljoj formi u ligi je nizom pobjeda došla do treće pozicije i opasno pušu Varoši za vratom. Ovo kolo su riješili Idassu Nadin u jednoj utakmici dostojnu derbija. Tvrde obrane, pametna i racionalna igra te dva ugriza Tokica i Šarića su bili dovoljni za pobjedu KB.


Muke po Plovaniji se nastavljaju i situacija je sve teža. Kratak igrački kadar ih je koštao bodova sa Stanovima. Dok je bilo snage rezultatski plus je stajao na trafostanici no široka Tumina klupa je presudila pobjednika.


Gauni su na početku utakmice vrlo brzo šokirali Svetog Antu s čak tri gola i s nekoliko šansi. Do odmora Sveci koliko toliko hvataju priključak. Ipak hrabre ribice iz Biograda nisu stale i predale se nego su uspješno obranile svoj gol i svoj zasluženi bod s tim da mogu žaliti i za druga dva. Bod vrijedan u borbi za opstanak.


Ploča maršira goropadno i efikasno na pogon Nina Jurjevića koji je pogodio nestvarnih pet puta mrežu Sambe. Iako je Samba pokušavala sve da dođe do pozitive stroj Slađe Matuline je bio podmazan kao švicarski sat.


Općinski derbi u kojem je uteg bio na leđima Poljica je otišao na stranu Vrsi. Golijada i ljepotica kola je odlučena tek pred kraj utakmice, a neuhvatljiv je bio Stefan Vulić, čak četiri puta je pogodio. Vrsi su ovom pobjedom pojeli bronhi za lakše disanje dok su Poljica ionako otpočetka u crvenome i bice teško očuvati prvoligaški status.


Već sada možemo najaviti blijedeće kolo gdje ulazimo u zadnju trećinu lige, a svaka utakmica nešto odlučuje i bitna je.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top