Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Murvica je došla do novih bodova u svega dvije minute,ali doslovno. Naime Ugljan, bez zamjene, je toliko igrao i nakon “ozljeda” nekoliko igrača predao utakmicu.


Na sve strane je frcalo u dvoboju Brodarice i Paklenice. Obje momčadi su bile u vodstvu pa u gubitku da bi na kraju završilo podjelom bodova, a palac gore za jedne i druge.


Višnjik je bio favorit kontra Malog caffea u utakmici gdje je borba i želja za bodovima bila glavni forte. U finiš utakmice se ušlo s remijem no Višnjik je došao do gola i vodstva, činilo se kapitalnog. No posljednja minuta nosi gol i veliki bod za MC, dostojan proslave.


Blaž Katuša je načeo Rupalj i to dva puta. Kasnije se ispostavilo da je to bila kapitalna prednost koja je trasirala put ka pobjedi i sanjanju otvorenih očiju u Sinjoretovu. Može li se do prve lige pitanje je koje će dati odgovor posljednja trećina prvenstva.


Raštane nastavljaju svoj slobodan pad na ljestvici. Iako su poveli i držali bod do zadnje četvrtine nisu smogli snage ubaciti u brzinu više. Jure Jović nije dao i s tricom, ali ne na Višnjiku, je odveo Bili Brig na poziciju dva, taman na onu koja vodi u elitu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 2. LIGA

To Top