Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Murvica je došla do novih bodova u svega dvije minute,ali doslovno. Naime Ugljan, bez zamjene, je toliko igrao i nakon “ozljeda” nekoliko igrača predao utakmicu.


Na sve strane je frcalo u dvoboju Brodarice i Paklenice. Obje momčadi su bile u vodstvu pa u gubitku da bi na kraju završilo podjelom bodova, a palac gore za jedne i druge.


Višnjik je bio favorit kontra Malog caffea u utakmici gdje je borba i želja za bodovima bila glavni forte. U finiš utakmice se ušlo s remijem no Višnjik je došao do gola i vodstva, činilo se kapitalnog. No posljednja minuta nosi gol i veliki bod za MC, dostojan proslave.


Blaž Katuša je načeo Rupalj i to dva puta. Kasnije se ispostavilo da je to bila kapitalna prednost koja je trasirala put ka pobjedi i sanjanju otvorenih očiju u Sinjoretovu. Može li se do prve lige pitanje je koje će dati odgovor posljednja trećina prvenstva.


Raštane nastavljaju svoj slobodan pad na ljestvici. Iako su poveli i držali bod do zadnje četvrtine nisu smogli snage ubaciti u brzinu više. Jure Jović nije dao i s tricom, ali ne na Višnjiku, je odveo Bili Brig na poziciju dva, taman na onu koja vodi u elitu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: