Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIX. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava XIX. kola 3. ŽMNL

Najava XIX. kola 3. ŽMNL

Pauza je svim momčadima poslužila za konačno i fino slaganje kotačića u momčadima za nastavak natjecanja. Puno je bodova još u igri i svaka momčad se trudi ispuniti svoje zacrtane ciljeve.

SKUPINA A

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – VALENCIA

Očekuje se čvrsta utakmica i borba za svaki pedalj terena. Shodno tome, ako se nijedna momčad ne ‘raspane’ očekuje se malo pogodaka na susretu.

RAŽANAC – PRIVLAKA 2017.

Utakmica donjeg doma bi pak mogla pružiti pregršt uzbudljivosti i puno posla za vratare.

OSAM MLADI – MALA RAVA

Osam mladi kroz test Male Rave traže nastavak utrke za prva dva mjesta. Načelno test bi trebao biti zahtjevan, a sve ovisi o raspoloženju domaćina.

BRIŠEVO – ZATON

Zaton bi po svemu sudeći morao lako proći kroz Briševo, pritom noseći cijeli plijen. Najvažnije će biti motivirati Zaton za utakmicu u kojoj su uvjerljivi favoriti, a taj posao očekuje Bruna Špara.

ŠKABRNJA – POLJICA BRIG

Prošli međusobni ogled ova dva takmaca donio je uzbuđenja do samog kraja, a isti scenarij očekuje se i u uzvratnoj utakmici.

SLIVNICA – ZARA TEAM

Jurica Brkljača je zacijelo iskoristio ovu pauzu za pojedinačni razgovor s igračima i pokušaj podizanja morala u momčadi.

SV. ANTE VISOČANE – ZADRANKA

Jedno je sigurno, a to je da Marin Žilić napet kao puška dočekuje susret. Kad se pridoda da je Mihovil Soldo uvjeren u pobjedu, očekuje se pun plijen za Zadranku.

SKUPINA B

SUHOVARE 2017 – DASIADDO

Suhovare će jurnuti po bodove, ići će na sve ili ništa. Upravo u toj činjenici ima prostora za rutinere iz Dasiadda.

DONJE RAŠTANE – LJEVICA ZADAR

Derbi utakmica dvije momčadi koje se natječu koja će prosuti više bodova mogla bi završiti neriješeno. Hrvoje Ražov!

BODULERO – JADRAN VRSI

Ako Bodulero bude kompletan onda će Tomrecaj i družina biti u velikim problemima. Ključno pitanje je dolazi li Nikola Jadrijev.

DEBELJAK – TERMIN

Iz nepotvrđenih izvora saznalo se da je Termin iskoristio stanku za podizanje trkačkih karakteristika pred nastavak natjecanja. Ostaje za vidjeti kako će Ante Gambiraža odoljeti svim tim naletima.

SUKOŠAN – DEPORTIVO LA MURVICA

Utakmica u kojoj obje momčadi teže napadačkoj igri ne može završiti s jednoznamenkastim zbrojem pogodaka. Obrane će u ovom susretu biti na sto muka.

CRVENE KUĆE – KRNEZA

Derbi kola bi moga razriješiti poziciju 2. Isto tako može zakomplicirati situaciju što bi dovelo do toga da se za drugo mjesto bori pola skupine. Veliki okršaj se očekuje i na trenerskim pozicijama. Što će dva futsal maga, Onešćuk i Čolak, pripremiti vidjet ćemo i u izravnom prijenosu.

LOVINAC – ZEMUNIK

Lovinac susretom protiv Zemunika želi zaključiti sezonu. Praktično gledajući obje momčadi žele do bodova, jedna pak može doći do njih. Tko bude više želio bodove taj će ih i dobiti. Naravno da uz to mora biti i pametan.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: