Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XX. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava XX. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava XX. kola 1. Sonik ŽMNL

Uzbudljivo kolo nas čeka kroz vikend, a sve počinje u petak u Biogradu gdje će Gauni ugostiti aktualne prvake. Kontrol biro je u vjerojatno najboljoj formi u ligi i kao favorit dolazi no Gauni su osokoljeni bodom s gostovanja.


Pravu kvalifikacijsku utakmicu igraju Plovanija i Samba gdje Damoklov mač visi nad trupama Malog Mourinha Ivana Jurića. Na ništa se ne pomišlja osim na pobjedu jer bi sve ostalo bilo lose po Plovaniju. Samba je u kudikamo boljoj situaciji i čeka nas prava muška utakmica.


Idassa Nadin će kontra Puntamike doći s bremenom poraza dok će Obitelj jahati osokoljena velikom pobjedom. Subotnja utakmica u udarnom terminu nam nudi pravu poslasticu no to nije kraj.


Varoš će nakon njih na megdan s Poljicima. Čak tri poraza zaredom se po zapovijedi Marka Vukića moraju presijeci no ni Poljica nemaju vrt pun ruža i svaka utakmica do kraja im je biti ili ne biti.


Nije tajna da Sveti Ante muku muci s povredama no brod zasad dobro plovi ka play offu. Čeka ih Primorac koji je “kupio” šansu za opstankom i do kraja ide na glavu. Iako će puno toga ovisiti kakvi će sastavi istrčati u subotnji tzv. portugalski termin.


Ploča je dobrim igrama došla do sigurne zone i dvoboj s Vrsima im je nova prigoda za proboj prema vrhu. Vrsi su malo živnuli s tri boda no bodovi su i dalje neophodni. Ključ svega je zaustaviti Nina Jurjevića koji u zadnje vrijeme pogađa iz svlačionice te je na drugom mjestu liste strijelaca.


I za kraj u kasnom nedjeljnom terminu imamo derbi kola, Tin i Stanove. Lider je prosuo bodove nad fenjerašem i s pravom je Tiho Knežević bio ljut. Pjesma i festa u garaži je spremna no uvjet za to je pobjeda Stanova, a može se jer je takav scenarij bio u prvom dijelu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: