Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XX. kola 2. ŽMNL

Najava XX. kola 2. ŽMNL

Nastavlja se Serie B, napeta kao u tvornici tregera.

Murvica brani svoju jedinicu u susjedskom derbiju sa Rupljem i naravno da ulazi kao favorit. To joj zapovijeda čelna pozicija i forma u kojoj se nalazi. Rupalj će svoju prigodu tražiti kroz čvrstu obranu i kontre te ako tu budu koncentrirani mogu do uspjeha. Naravno, treba zaustaviti i Matea Rončevića, prvu strijelu lige.


Višnjik je u borbi za elitnu ligu i pravi ispiti zrelosti tek slijede. Na putu im stoji Kontra koja sasvim ugodno stoji u sredini ljestvice. Iako status favorita ide na Višnjik ne treba tek tako otpisati Kontru, neugodnu kao tijesne cipele.


Raštane su serijom loših predstava doveli sebe da ne spavaju mirno i utakmica s Brodaricom im je od bitne važnosti. Pobjeda im daje mir no istu zelju imaju i u Brodarici koja zasad nemirno plovi. Što se prije uđe u mirnu luku lakše će biti za igrati, objema ekipama.


Young boysi su kroz tjedan protutnjali kroz Bibinje usprkos silnim izostancima. Možda im ta pobjeda bude okidač za dalje jer se sad lome koplja. Paklenica sigurno neće mirno gledati kako bodovi prolaze kraj njih i sve će napraviti da boysima pokvare ovo kolo.


Mali caffe će na iskušenje s Tornadom koji je doživio “pljusku” kroz tjedan. Stoga svaka ekipa ima svoj plan za nedjeljnu večer, MC pobjedom mirnije spava dok se Tornado opet priključuje vrhu.


Prvoligaški termin u nedjelju navečer ima derbi kola između Sinjoretova i Bilog Briga. Derbi koji će puno toga reći za obje ekipe glede plasmana i lova na prvu ligu. Armija sa Sinjoretova je opaka i napada svim oružjem dok Bili Brig ima glavu i rep te poziciju koja vodi u društvo najboljih. Drugoligaška utakmica vrijedna prve lige je najkraći opis i krenimo u Mocire.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: