Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

Tornado nastavlja prosipati bodove, možda vrijedne i prve lige. U dvoboju s Malim cafeom nije bilo pogodaka do pred sam kraj no onda se otvorilo. MC je poveo, Tornado u minutu sve preokrenuo no Ivan Perica spašava zasluženi bod MCa i tako ih vjerojatno odvodi u mirne vode.


Višnjik i Kontra su odigrali jednu pravu ranojutarnju utakmicu koja je završila bez golova. Nije da nije bilo šansi no rani termin je učinio svoje, a možda i prošla noć.


Brodarica je s velikim očekivanjima ušla u sraz sa Kanelom jer bi eventualnom pobjedom možda izbjegla play out. Mreže su mirovale do samog finiša i činilo se da je remi na vidiku no trenutak dekoncentracije i na raštanskoj strani inspiracije je bio dovoljan da bodovi otputuju u Ravne kotare i “op stani stani” je mogla početi.


Young boysi što su vise oslabljeni lakše pobjeđuju. Nakon velike pobjede u Bibinjama ovo kolo su dočekali Paklenicu. Utakmica puna preokreta je ipak u svom smiraju otišla u Smilčić i eto boysa u prilici za doigravanje dok je nemirno podno Velebita.


Rezultatski je Murvica pregazila Rupalj sa sedmicom no sve je bilo otvoreno po polovice nastavka. Bilo je jedan razlike no onda je neko ugasio svjetlo u Ruplju. Do kraja im je Murvica napunila mrežu i tako sebi trasirala put ka prvoj ligi.


Derbi kola je odigran u ozračju gdje se napetost mogla rezati nožem. Bili Brig je vrlo rano došao do dva gola prednosti i činilo se da je na pomolu lagana pobjeda BB. No Sinjoretovo se budi i na početku drugog djela se sve vraća na početak. Brojnu armiju sa Sinjoretova je rastužio Luka Gavran svojim drugim golom, a taj je rezultat ostao do kraja i fešta je mogla početi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top