Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIX. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj XIX. kola 3. ŽMNL

Izvještaj XIX. kola 3. ŽMNL

SKUPINA A
NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – VALENCIA 5:4

Unatoč najavama o čvrstoj utakmici igralo se kao da sutra ne postoji. Već u prvih 10′ susreta postignuto je pet pogodaka, a do kraja prvog poluvremena čak osam.
RAŽANAC – PRIVLAKA 2017. 5:2
Uvodno vodstvo Privlake u nastavku susreta Ražanac je preokrenuo iskoristivši dužu klupu. Petar Zelić je od svoje momčadi tražio samo strpljenje što mu je u konačnici donijelo 3 boda.
OSAM MLADI – MALA RAVA 1:4
Čvrsto prvo poluvrijeme nije otkrivalo kome naginju bodovi da bi početkom drugog sve bilo otkriveno postignutim pogotkom Male Rave. Nastavila je Mala Rava i u nastavku susreta postizati pogotke što je urodilo s tri boda.
BRIŠEVO – ZATON 0:3
Motivirao je Bruno Špar svoju momčad za dobru utakmicu i tri pogotka za tri boda su tu.
ŠKABRNJA – POLJICA BRIG 8:3
Škabrnja na pogon Ivana Brkića upisala je uvjerljivu pobjedu priskrbivši si puni plijen. Poljica Brig će dugo žaliti za bodovima.
SLIVNICA – ZARA TEAM 5:1
Uspio je Jurica Brkljača podignuti moral u svlačionici što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom. Ostvareni rezultat je još veći, ako se zna da je Slivnica igrala bez svog Mije Caktaša tj. Lovre Lerge.
SV. ANTE VISOČANE – ZADRANKA 0:3 bb

SKUPINA B
SUHOVARE 2017 – DASIADDO 7:3

Četiri pogotka Kristiana Jurešića su trasirala tri boda ka Suhovarama, a s druge strane Nino Surić nije mogao sam. Uvjerljivu pobjedu Suhovare će zacijelo znati dobro proslaviti.
DONJE RAŠTANE – LJEVICA ZADAR 2:4
Na svoj rođendan Josip Baričević postigao je četiri pogotka, glavninu je postigao u mrežu Donjih Raštana no ipak je jedan zakucao i u svoju vlastitu mrežu.
BODULERO – JADRAN VRSI 0:3 bb
DEBELJAK – TERMIN 4:2

Do zadnje minute prvog poluvremena mreže su mirovale, a tad je svaka momčad postigla po jedan. U nastavku susreta Ante Gambiraža postigao je lijep zgoditak, a taj pogodak je bio prekretnica budući da su još dva naredna pogotka zabili Debeljačani.
SUKOŠAN – DEPORTIVO LA MURVICA 0:3 bb
CRVENE KUĆE – KRNEZA 0:0

Ista meta, isto odstojanje i nakon derbi susreta koji je protekao u šahovskom ozračju. Obrana prije svega kao moto utakmice rezultirao je da je utakmica lišena pogodaka, a s bodom u konačnici nije nitko zadovoljan.
LOVINAC – ZEMUNIK 6:3
Na prvu se čitanjem zapisnika utakmice može vidjeti da je Zemunik oslabljen za usluge Luke Buljata. Takvim stanjem stvari profitirao je Lovinac te uz tri pogotka Ante Žgele upisao pobjedu i velika tri boda.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: