Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXI. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXI. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XXI. kola 1. Sonik ŽMNL

Traje borba između Kontrol biroa i Varoši za poziciju broj 2. Obje momčadi su upisale pobjede u ovoj rundi i ostaje ista meta isto odstojanje.


Kontrol biro je dosta teško porazio Puntamiku jer je do samog finiša bio iks. Ipak u posljednje dvije minute su našli ključ za mrežu Ćurčije i inkasirali velika tri boda.


Varoš
je rutinirano došla do bodova kontra Ploče i tako zadržala svoju prednost. Otpočetka je Varoš diktirao tempo i ton igre te je upisana zaslužena pobjeda.


Tin
je u laganom ritmu ispratio Sambu s pet golova. Dok je bilo neke neizvjesnosti Samba se držala no Mario Marković je s dva gola postavio stvari na svoje mjesto.


Sveti Ante
je odigrao mimo svega onoga sto ga je krasilo tijekom sezone. Nije bilo ni trke ni želje sto su pametni Stanovi iskoristili i visoko ih porazili. Put ka pobjedi s tri prva gola je trasirao Filip Sentić, a sve kasnije je bilo odrađivanje posla zvanog zaslužena pobjeda Tumine bojne.


Bod koji nikog nije zadovoljio je epilog utakmice između Primorca i Gauna. Činilo se da bodovi putuju u Biograd jer su Gauni imali prednost od tri gola. No odlična igra s vratarem u polju Primorca je rezultirala poravnanjem kao konačnim ishodom.


A sto tek reci o Vrsima koji su opet bili u zaostatku, ovaj put s Plovanijom. I opet su uveli vratara u polje i poravnali izgubljenu utakmicu. Definitivno više za bodovima mogu zaliti u “divu s trafostanice” jer im je bila aktualna nada u direktan spas. Doduše još je pet kola u igri i sve je moguće i ta misao vodi Jurića i društvo u finis sezone.


Poljica su povela kontra Idasse i pokazali zube no veća kvaliteta u redovima Vinketinih trupa je odredila konačnog pobjednika. Tako su Poljica još korak dalje od spasa, a vremena je sve manje i manje.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: