Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

Murvica povećala prednost i nazdravlja prvoj ligi, Ugljan se probudio.


Ova drugoligaška runda se raširila u tri dana s kulminacijom u ponedjeljak. Svoju skoro pa sigurnu promociju u prvu ligu je potpisala Murvica u tvrdoj utakmici s Brodaricom. Samo jedan zgoditak je bio dovoljan da se upiše pobjeda nad Brodaricom. Iako se mora naglasiti da je Brodarica imala svojih lijepih prigoda no rekao bi Kemal Monteno ‘nije htjela, nije htjela’.


Višnjik je s novim iksom sve dalje od kvalifikacija za elitni razred. Nula nula s Paklenicom je na papiru varljivo jer smo gledali jednu odličnu predstavu, ali nažalost bez golova.


Ugljan je na krilima svojih zagorskih pojačanja potpomognutih s otočnim snagama nadvisio Rupalj u svakom pogledu. Jedan novi Ugljan, rastrčan i efikasan je tako sebi kupio nadu dok Rupalj još mora potvrditi opstanak u ligi.


Opuštenu i revijalnu utakmicu bez prevelikog značaja su odigrali Mali caffe i Kanela. Konačni miroljubivi iks je djelo igrača trenera u Raštanskim redovima Frane Fatovića i bod po svakome je sve učinio zadovoljnim.


Tornado je propustio priliku da se približi prvoj ligi s novim prosipanjem bodova. Kontra je otpočetka nametnula svoj defenzivni ritam i kako je mirisalo na nulu tako je i završilo, neriješeno. Kontra zadovoljna dok je Tornado očekivao više u svakom slučaju.


I za kraj smo ostavili derbi kola između Young boysa i Sinjoretova u kojem se vidjelo da bez Blaža Katuše ne ide. Preporođeni Young boysi su u posljednjih par kola nepobjedivi i na korak su do povratka u prvu ligu. Kontra Sinjoretova je sve bilo odlučeno još u prvom dijelu gdje se stvorila razlika od tri gola koja su se pokazala kao konačna i neuhvatljiva za Sinjoretovo.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: