Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXI. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj XXI. kola 3. ŽMNL

Izvještaj XXI. kola 3. ŽMNL

Ante Fantov presudio Valenci u uvjerljivoj pobjedi. Zaton iščupao pobjedu u posljednjim trenutcima susreta i polako se sprema za slavlje. Valentin Beretin s tri pogotka zakomplicirao život Osam mladi.

Crvene kuće i Krneza još u borbi za drugu poziciju, a Kristijan Karlić zabio svoj prvijenac.

SKUPINA A

VALENCIA – MALA RAVA 0:5

Goropadno je Mala Rava prošla Valenciom udijelivši joj petardu, a posljednji čavao u lijes zakucao je Ante Fantov u 36′. Približila se Mala Rava poziciji dva, no neki ludi razvoj stvari se mora odigrati da se tu išta izrodi.

RAŽANAC – ZARA TEAM 5:3

U izostanku Ivaza njegovu ulogu je preuzeo Šime Barišić, a o njegovoj izvedbi dovoljno govori činjenica da je udarna igla Zara Teama ostala bez pogotka. Doduše Edi Zelić je dao svoj obol s dva postignuta pogotka uz tri asistencije. Pobjedom je Ražanac pokazao trend podizanja forme.

ŠKABRNJA – PRIVLAKA 2017 0:2

Iskoristila je Privlaka Škabrnjine kartone i upisala važnu pobjedu na krilima Dominika Kolanovića. Mogla je Privlaka i do još kojeg pogotka no i ova dva su dovoljna za tri boda.

BRIŠEVO – ZADRANKA 1:3

Borilo se i pokušavalo je Briševo doći do bodova no Zadranka pod dirigentskom palicom Josipa Vučenovića nije dopuštala iznenađenje. Briševo će tako bodove morati potražiti na drugom mjestu, a Zadranka je zadovoljna sa svojim plijenom.

OSAM MLADI – POLJICA BRIG 2:7

Utakmica nije ni počela, a Valentin Beretin već je zabio tri pogotka. Pomalo nestvarnih 0:4 je bilo na semaforu u predahu. I kad se očekivalo da će se Osam mladi probuditi, Poljica Brig je ubacila u brzinu više i upisala uvjerljivu i važnu pobjedu. Frane Fantov na klupi Poljica Briga nije skrivao oduševljenje izvedbom svojih igrača, među redovima je kazao da je mukotrpan rad napokon došao na naplatu.

NOVI BOKANJAC SV. PAVAO – ZATON 3:4

Malo zaljubljenika u mali nogomet je davalo šanse Zatonu za osvajanje bodova. Kad se stave sve činjenice zašto je Novi Bokanjac morao do bodova, koje je otegotne okolnosti imao Zaton bilo je sigurno da bodovi putuju za Novi Bokanjac. Svi su tako mislili no ne i Bruno Špar. On je smirio i motivirao svoje igrače koji su mu u konačnici donijeli super važnu pobjedu u posljednjim trenutcima susreta.

SKUPINA B

SUKOŠAN – KRNEZA 0:3 bb

DEBELJAK – DASIADDO 3:0 bb

CRVENE KUĆE – LJEVICA ZADAR 7:3

Najspominjanije ime susreta svakako je Marko Bulić, a upisao se u rubrike: autogol, pogodak i žuti karton. Pobjedom su Crvene kuće učvrstile drugu poziciju i jedan su korak bliže svom cilju.

SUHOVARE 2017 – DONJE RAŠTANE 4:1

Nije se Kristian Jurešić našao na listi strijelaca no pobjeda je tu i svi mogu biti zadovoljni. Učvrstile su Suhovare poziciju gornjeg doma, a to je sad najbitnije.

ZEMUNIK – JADRAN VRSI 4:5

Iskoristio je Jadran Vrsi činjenicu da Zemunik nema zamjenu na klupi, a kao dodatni bonus je i to što su izravno s velikog nogometa. U takvoj konstelaciji stvari bodovi su otišli u Vrsi.

LOVINAC – TERMIN 2:7

U čvrstoj i muškoj igri spretniji i sretniji su bili igrači Termina. Pokušavao je Lovinac s vratarem igračem preokrenuti tijek susreta no nisu uspjeli već su iz tih napada oni primali golove. Na otvorenoj streljani se dobro uklopio i vratar Termina, Kristijan Karlić zabivši svoj prvi pogodak.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: