Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

Izvještaj XXII. kola 1. Sonik ŽMNL

Ista meta, isto odstojanje je rezime borbe na vrhu dok se Primorac uključio u borbu za spas.


Tin je pretrčao Vrsi u petoj pa čak i u osmoj brzini. Posebno je bio raspoložen s pokerom zgoditaka Toni Katalinić, a kao kuriozitet ćemo spomenuti da su postigli gol i s igračem manje. Vrsi nisu bili bez šansi no sve što je trebalo, pa čak i više, je zaustavio odlični Jarmanović.


Varoš je shvatila ozbiljno napade Kontrol biroa na njihovu dvojku i bez imalo milosti pobijedili Plovaniju. Vrlo brzo vodstvo od dva gola je usmjerilo utakmicu na njihovu stranu. Tračak nade za Plovaniju je stigao sa smanjenjem vodstva no kratka vijeka je bilo i Varoš je rutinski priveo utakmicu kraju te se čeka derbi s Tinom u sljedećem kolu.


Poljica sa samo četiri igrača, bez zamjene, su hrabro odolijevali napadima Kontrol biroa. Odlični vratar Barić i fanatična obrana su dugo držali nulu na semaforu no utakmicu je odlučio autogol. Do kraja je KB poentirao još jednom i priči je bio kraj.


Puntamika je gostovala u Biogradu i odnijela važne bodove za mir u kući u posljednja četiri kola. Nakon izjednačenog prvog dijela duža klupa i kvaliteta je pobjedu odnijela put Zadra. Uz već standardne vedete ovaj put je s dva zgoditka iskočio Nino Vukoša i razvukao osmijeh na lice tate Jokija.


Sveti Ante na spomen Sambe ne razvlači osmijeh na usta no upisana je pobjeda koja ih je odvela na četvrtu poziciju. Prava muška, prvenstvena utakmica u kojoj se tražila greška protivnika je otišla na stranu Svetaca. Čvrsta i žilava Samba je stigla do izjednačenja no ovaj put bolji Sveci su odnijeli bodove u svoje dvoriste.


Leteći Nino Jurjević je opet odveo Ploču do pobjede. Smanjeni rosteri u oba tabora su više pasali Ploči čiji je strateg Slađo Matulina bolje iskoristio svoje figure na ploči za pobjedu Ploče.


Senzacionalno, ali sasvim zasluženo je Primorac porazio Stanove. Usprkos neigranju prvog topnika Stipe Vujevića Ljupčani su servirali Stanovima gorku pilulu. Kratko vodstvo je sve sto je Tumina bojna napravila u ovom susretu i sigurno da im je garaža nakon utakmice bila tijesna.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top