Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Tin, Varoš i Kontrol biro saznali protivnike

Vijesti

Tin, Varoš i Kontrol biro saznali protivnike

Tin, Varoš i Kontrol biro saznali protivnike

Ove godine se prvi puta održava završnica Favbet gradskih liga, a uz našu ligu sudjeluju i predstavnici Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke i Pule. Završnica se premijerno održava u Puli, a osmina finala je na rasporedu 24.07.2020.

Uz veliki nagradni fond koji je veći od 80.000kn, pobjedniku će pored 50.000kn pripasti i prestižna titula prvog osvajača završnice Favbet gradskih liga. Favbetov ambasador gosp. Filip Hrgović uručit će nagrade najboljima.

Recimo nešto i o sustavu natjecanja koji se igra po futsal pravilima. Svih 16 momčadi našlo se u bubnju te su se izvlačili parovi osmine finala, a u ovoj fazi se klubovi iz iste lige nisu mogli susresti. Igra se po principu knock outa, a teren za igru je umjetna trava. Organizator završnice je u slučaju kiše kao zamjensko mjesto predvidio dvoranu Mate Parlov.

Našu ligu predstavljaju MNK Tin, MNK Varoš Zara dental centar i MNK Kontrol Biro Auto Rogić.

Ždrijebom u izravnom prijenosu naši predstavnici doznali su protivnike.

KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ

Prvi na terene Verudela sporta izlaze igrači Kontrol biroa koji će u 19:00 odmjeriti snage s momčadi Zlatko Celent Autoškola Kružni tok iz Splita. Kontrol biro će tako za protivnika imati drugoplasiranu momčad iz splitske lige, koja je svoj plasman na završnicu osigurala kroz njihov Liga kup. Dina Kevrića i momčad svakako očekuje teška utakmica no kako im se u zadnje vrijeme forma dizala vjerujemo u momke.

TIN

Drugoizvučeni naš predstavnik na turniru, Tin će za protivnika imati trećeplasiranu momčad iz riječke lige, momčad Mocca. Momčad Mocca je s relativno niske startne pozicije dogurala do trećeg mjesta što je jasan signal Tihi Kneževiću i Leu Burčulu o prijetnji s druge strane. Naši prvaci, ukoliko pun sastav bude na raspolaganju stručnom stožeru, morat će dati sve od sebe za prolazak. Utakmica je zakazana za 21 sat.

VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR

Varoš svoj put na završnici Favbet gradskih liga započinje susretom protiv Svijeta viličara iz zagrebačke lige. Svijet viličara ovu sezonu je zauzeo drugu poziciju te će snage odmjeriti dvije drugoplasirane momčadi i dati odgovor o jačini liga. Utakmica je zakazana za 22 sata, a trenerski tandem Filip Lekaj i Marko Vukić moraju dobro pripremiti svoje igrače za ovaj neizvjesni obračun.

Nastavlja se…

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: