Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Još su tri dana ostala za prijavu lige i prijelazni rok

Vijesti

Još su tri dana ostala za prijavu lige i prijelazni rok

Još su tri dana ostala za prijavu lige i prijelazni rok

Ušli smo u posljednja tri dana prijelaznog roka te ćemo uskoro saznati kako su klubovi tržili.

Kojeg će asa iz rukava izvući Krešimir Zrilić Deda, kakve planove u novoj sezoni ima povratnik Murvica i što na to sve kaže Tiho Knežević saznat ćemo uskoro. I u drugoj ligi je situacija zakuhala pa se očekuju potezi Hrvoja Medveda za iskorak Brodarice, Stipe Čirjak i Mate Vidak su ljetos bili aktivni te se sad očekuju pojačani rosteri Raštana Kanele i Ruplja, a Toni Galov uvijek Kontri priskrbi neko dobro pojačanje pa i to treba uzeti u obzir. Gužva je i u trećoj ligi pa su sve oči uprte u Marlona Dusparu koliko može osnažiti momčad, Tomislav Dešpoja ima zadatak pojačati Novi Bokanjac, a Mate Krnčević još važe oko dovođenja igrača.

Prijave klubova kao i prijelazni rok igrača traju do 03.09.2020., a prijave se zaprimaju isključivo putem emaila: udrugafutsal@gmail.com do 23:59 te se naknadne prijave neće uvažavati.

Potrebno je ispuniti i poslati PRIJAVNICA KLUB (OBRAZAC POK – 1) te obrasce za registraciju igrača i trenera/voditelja:

REGISTRACIJSKI OBRAZAC IGRAČA (OBRAZAC ROI – 1)

REGISTRACIJSKI OBRAZAC PRIJELAZ IGRAČA (OBRAZAC ROP -1)

IGRAČI KOJI SU NAPUSTILI KLUB (OBRAZAC ONK – 1)

REGISTRACIJSKI OBRAZAC TRENERA/VODITELJA (OBRAZAC ROVT – 1).

Ako se prijavljuju igrači koji do sad nosu nastupali na natjecanjima koja organizira Udruga za mali nogomet Zadarske županije potrebno je uz registracijski obrazac REGISTRACIJSKI OBRAZAC – NOVI IGRAČ dostaviti presliku osobne iskaznice i fotografiju 3,5X2,5, a o vremenu i mjestu dostave bit ćete pravovremeno obaviještini kad se ostvare uvjeti budući da je uredovni prostor zatvoren uslijed pandemije izazvane koronavirusom.

Prilikom prijave potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 1.500,00 kuna, a ostatak po dobivenom računu. Mole se klubovi koji nisu u cijelosti podmirili dugovanja za natjecateljsku sezonu 19/20 da prilikom prijave natjecateljske sezone 20/21 dostave i potvrdu uplate za prošlu sezonu.

Live Stream utakmice možete pratiti na Zadar.tv.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: