Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvučeni parovi I. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvučeni parovi I. kola 1. ŽMNL

Izvučeni parovi I. kola 1. ŽMNL

Zastor je dignut,mjere su nametnute, futsal karavana kreće,Nikad duža, s čak 16 klubova u prvom razredu i skoro pola lige može ispasti.


Subotnja matineja u ubitačnom terminu pripada Ploči i Murvici. Umnogome će krajnji ishod ovisiti o sastavima koji istrče i možda tu treba tražiti pobjednika. Iako momčad u kojoj igra Dragan Radman rijetko gubi, ovaj put je u murvičkom dresu, znakovito ili ne vidjet ćemo.

Plovanija, ojačana u svakom pogledu,će ukrstiti koplja sa Idassom. Prometno je bilo u Vinketinom dvorištu, s igračima i s imenom kluba i ako nisu degustirali proizvode novog sponzora bit će dobro. Hendikep za Jurića i ekipu je neigranje profesora Juričića no ne sumnjamo u njihov motiv. Predviđamo otvorenu utakmicu u kojoj i jedan gol može usmjeriti dvoboj.


Tin ulazi u prvenstvo kao prvi favorit i toga su svjesni svi pa i Puntamika. Njihove utakmice su često znale biti tvrde i neizvjesne no ne treba se zavaravati i status favorita ide na stranu prvaka. Može li dišpet i borba podignuti Puntamiku do bod(ov)a ostaje za vidjeti.

Dosta promijenjeni Sveti Ante će ugostiti biogradske Gaune u elitnom subotnjem terminu. Neki igrači su biogradski dres zamijenili Smiljevačkim pa stoga nema nekih nepoznanica u ovom dvoboju. Jedni i drugi idu na pobjedu koja bi donijela mir na startu prvenstva.


Točno u nedjeljno podne će koplja ukrstiti Vrsi i Primorac. Obje momčadi baziraju igru na lepršavosti i mladosti pa ne sumnjamo u dobru predstavu.

Večernji program otvaraju Varoš i Poljica u kojem će se dosta toga pitati Luku Jurlinu i društvo. Poljica su često znala pokazati dobru igru protiv favorita, a Varoš to, bez dileme je. Ostaje da se vidi krajnji epilog u kojem bi sve osim pobjede Varoši bilo iznenađenje.


Susjedski i derbi kola igraju Stanovi i Bili brig. Dijeli ih crkva i ništa više, a prijateljski odnosi u liku Tume Zelića im je zajednički nazivnik. Stanovi, s više iskustva, a Bili brig s debitantskim nabojem traže svoje adute kako što bolje startati u prvenstvo i upisati pobjedu. Utakmica koju sigurno valja pogledati, ako ne uživo, onda putem streama.


Prvoligaški Championship zatvaraju Samba i Kontrol biro. KB je favorit zbog svoje kvalitete i ugleda no plesači su često znali odigrati iznad svojih mogućnosti i pomrsiti račune mnogima. Zašto ne i u nedjelju, pitaju se.

SUBOTA

NEDJELJA

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: